Glavni » general » BlackBerry v6.1 preimenovao je V7 - što drugo?

BlackBerry v6.1 preimenovao je V7 - što drugo?

general : BlackBerry v6.1 preimenovao je V7 - što drugo?

BlackBerry v6.1 bio je evolucijska nadogradnja na BlackBerry v6 najavljena u istraživanju In Motion (RIM) ranije u godini.

BlackBerry V7 je rumored kao verzija OS koja bi donijela QNX (OS koji pokreće tablet BlackBerry PlayBook) na BlackBerry smartphone uređaje.

Jeste li s nama do sada?

Dečki na CrackBerryu sada imaju dobru autoritet da će v6.1 biti predstavljen sljedeći tjedan na BlackBerry Worldu - i ne; neće pokrenuti QNX. Očigledno, RIM je odlučio da ne pozove nadolazeće ažuriranje v6.1, jer neće biti sasvim kompatibilan s trenutnim obrezivanjem BB pametnih telefona zbog određenih hardverskih zahtjeva, pa je tako presnimljen s verzijom 7.

U svakom slučaju, čujemo da je nadolazeće ažuriranje vrlo slatko (i već mislimo da je v6 slatko, pa možete malo salivirati). Samo da imate ideju, ovdje je popis značajki koje možete očekivati ​​u nadolazećem V7:

  • Brži korisnički doživljaj - Pored snappier iskustva više CPU snage u sljedećoj generaciji hardvera BlackBerry, RIM provodi nešto što su nazvali "Liquid Graphics", koji optimizira grafički vod i aplikacije BlackBery Java za povećanje okvira u sekundi s trenutnim djelovanjem / odgovorom korisničkog sučelja, animacijama fluida itd. Još treba biti najbolji doživljaj osjetljiv na dodir. U 6.1 podržava grafiku visoke razlučivosti (24 bita) u svim aplikacijama, a utječe na hardver i arhitekturu kako bi se smanjila nedostatak i latencija korisničkog sučelja.
  • Poboljšano pregledavanje weba - Novi preglednik će iskoristiti povećanu snagu obrade i ubrzanje grafike omogućenim hardverom kako bi pružio ono što RIM predstavlja to da bude vodeća u industriji.
  • Snažnije pretraživanje - Opći Pretraživanje BlackBerry 6 će se produžiti tako da sada omogući Univerzalno pretraživanje omogućeno za glas. Tu će također biti grafički podešavanja za poboljšanje SAD-a.
  • Veća prilagodba - moći ćete upravljati zaslonom početnog zaslona uređaja BlackBerry 6 (onemogućite / sakrijte različita prikaza poput medija, favorita i sl. Po želji.
  • Poboljšana virtualna tipkovnica na uređajima osjetljivim na dodir - Očekujte bolju virtualnu tipkovnicu s jednom ulaznom točkom za brojeve / simbole iz abecednog načina i poboljšane vizualne prikaze za prikaz privremenih stanja i sakrivanje tipkovnice.
Također pročitajte: Kada je najbolje vrijeme za dobivanje mobilnog uređaja?

Na hardverskoj strani možete očekivati ​​BlackBerry pametne telefone s bržim procesorima, HD videozapisom, podrškom za 3D grafiku, prikazima veće rezolucije i nadogradnjom memorije.

Izvor 1 | Izvor 2

Preporučeno
Ostavite Komentar