Glavni » general » BlackBerry Travel App je sada dostupan u Africi

BlackBerry Travel App je sada dostupan u Africi

general : BlackBerry Travel App je sada dostupan u Africi


BlackBerry® Travel ™, nova aplikacija koja BlackBerryovim korisnicima pametnih telefona pruža sve-u-jednom integriranom i kontekstualnom doživljaju tijekom planiranja, knjige, upravljanja i dijeljenja turističkih aktivnosti brzo i jednostavno, sada je dostupna u Keniji i Nigeriji.

BlackBerry Travel aplikacija nudi prikladne push obavijesti i besprijekornu integraciju putnih itinerera, profila i ažuriranja statusa leta u poznati BlackBerry kalendar. Kada se prijava pristigle pošte s novom potvrdom o prijavi ili putovanju, BlackBerry Travel aplikacija automatski ažurira s relevantnim pojedinostima, što je planiranje i upravljanje putovanjima lakše nego ikad.

Pomoću tehnologije BlackBerry push, BlackBerry Travel aplikacija može informirati korisnike i nadzirati njihove itinerere praćenjem statusa leta i odmah obavještavajući o promjenama putnih informacija. Aplikacija može čak identificirati potencijalne propuste ili zakazivanje zabrinutosti s itinerarima, kao što su nestale smjeĹĄtajne jedinice ili konflikti u vremenu, te korisnicima pruĹľiti prijedloge.

BlackBerry Travel aplikacija također okuplja alate koje putnici trebaju tijekom planiranja u pokretu, uključujući:

  • Hotelski rezervacija Konverter valuta
  • Vremenska prognoza
  • Funkcija lokalnog pretraživanja

Osim toga, korisnici BlackBerry smartphonea mogu izravno s BlackBerry Travel aplikacije podijeliti podatke o putovanju s kolegama, prijateljima i obitelji putem e-pošte ili putem LinkedIn®. Integracija s LinkedInom omogućuje korisnicima da pretražuju ljude u svojoj mreži koji će biti u istom gradu, slati poruke na kontakte i ažurirati njihov status.

BlackBerry Travel aplikacija također ima web portal koji korisnicima omogućava rezervaciju letova i iznajmljivanja automobila, kao i tiskanje i uređivanje itinerera s njihovog računala.

Također pročitajte: RIM pružiti operatorima s novom BBM Mobile Gifting platformom

BlackBerry Travel aplikacija izgrađena je u suradnji s tvrtkom WorldMate, liderom u mobilnim putnim platformama. WorldMate i RIM rade zajedno s čelnicima u putničkim industrijama kao što su Continental Airlines, Expedia Affiliate Network, Hilton Worldwide, Hoteli i Resorts Starwood, United Airlines kako bi BlackBerry Travel korisnicima aplikacije dobili nevjerojatan mobilni doživljaj.

BlackBerry Travel aplikacija bit će dostupna kao beta preuzimanje od kategorije Test Center u aplikaciji BlackBerry App World ™ (www.blackberry.com/appworld). Aplikacija je besplatna i radi na odabranim BlackBerry pametnim telefonima koji imaju BlackBerry® 5 OS (Device Software) ili noviji.

* Za više informacija posjetite www.blackberry.com/travel

* BlackBerry Travel je dostupan prilikom pokretanja za BlackBerry® Bold ™, BlackBerry® Torch ™, BlackBerry® Storm ™ i BlackBerry® Curve ™ niz pametnih telefona.

Preporučeno
Ostavite Komentar