Glavni » general » BlackBerry baca tabletu s dvojnom jezgrom - Playbook

BlackBerry baca tabletu s dvojnom jezgrom - Playbook

general : BlackBerry baca tabletu s dvojnom jezgrom - Playbook

Kada mislite da ste sve to vidjeli, netko drugi pada s pobjedničkim nizom. RIM, proizvođači Blackberrya skočili su u igru ​​tableta s fantastičnim uređajem - Playbookom.

Ovo je tijelo RIM-ovog press release:

San Francisco, CA - BlackBerry DEVCON 2010 - Research In Motion (RIM) (NASDAQ: RIMM; TSX: RIM) danas je redefinirala mogućnosti mobilnog računalstva otkrivanjem svoje nove profesionalne BlackBerry® PlayBook ™ tablete i BlackBerry® Tablet OS,

Idealan za velike organizacije ili "vojsku jednog", BlackBerry PlayBook dizajniran je kako bi korisnicima pružio što žele, uključujući beskompromisno pregledavanje weba, istinsku višezadaćnost i multimedijske performanse visoke performanse, a istodobno pružaju i napredne sigurnosne značajke, out-of-the- box potpora poduzeća i probojnu razvojnu platformu za IT odjele i programere. Nevjerojatno snažan i inovativan BlackBerry PlayBook uistinu je igra koja mijenja igru ​​u rastućem tržištu tableta.

"RIM je pokrenuo inženjering najboljih profesionalnih tableta u industriji s najnovijim hardverskim značajkama i jedan od najsnažnijih i fleksibilnijih operativnih sustava na svijetu", rekao je Mike Lazaridis, predsjednik i supredsjednik tvrtke Research In Motion. "BlackBerry PlayBook solidno udara marku vodećom industrijskom snagom, istinskim višezadaćnostima, beskompromisnom pregledavanju weba i multimedijskim performansama visoke performanse".

Tablet koji ćete poželjeti svugdje
Ova lijepo dizajnirana i nevjerojatno moćna tableta je ultra prijenosna, ultra tanka i super pogodna za rad i igru. Mjerenje manje od pola inča debljine i težine manje od funti, BlackBerry PlayBook ima živopisan 7 "zaslon visoke razlučivosti koji izgleda i osjeća se sjajno u ruci. S takvom jedinstvenom kombinacijom korisnosti, performansi i prenosivosti, poželjet ćete ga svugdje odvesti.

Novo mjerilo u izvedbi tableta

U svom srcu, BlackBerry PlayBook je multitasking elektrana. Njegovu novu izvedbu zajednički potiče procesor s dvojezgrenim procesorom od 1 GHz i novi BlackBerry Tablet OS koji podržava istinski simetrični višekratnik. Zajedno, bogata snaga obrade i visoko sofisticirani OS omogućuju BlackBerry PlayBook korisnicima pružiti istinsko višezadaćno i vrlo osjetljivo i fluidno iskustvo zaslona osjetljivog na dodir za aplikacije i sadržajne usluge.

Također pročitajte: Taytronik objavljuje Ayo igru ​​za Android

Beskompromisno pregledavanje weba
Uz podršku za Adobe® Flash® Player 10.1, Adobe® Mobile AIR® i HTML-5, BlackBerry PlayBook pruža korisnicima beskompromisno iskustvo internetskog iskustva visoke kvalitete i nudi im mogućnost uživanja u svim web stranicama, igrama i medijima na web. Mobilna je industrija više od desetljeća radila na premošćivanju jaza između "prave web" i mobilnih uređaja putem različitih aplikacija i tehnologija, a u stvari, značajan broj mobilnih aplikacija još uvijek jednostavno služi kao proxy za web sadržaj koji već postoji na webu. BlackBerry PlayBook zatvara tu prazninu i donosi pravi, potpuno web iskustvo mobilnim korisnicima, a također otvara nove i uzbudljive mogućnosti za programere i izdavače sadržaja.

Multimedija visoke performanse
BlackBerry PlayBook ima vrhunske multimedijske značajke za podršku visokokvalitetnim mobilnim iskustvima. Uključuje dvostruke HD kamere za snimanje videozapisa i videokonferencije koje istodobno mogu snimati HD videozapis i HDMI priključak za predstavljanje nečije kreacije na vanjskim zaslonima. BlackBerry PlayBook također nudi bogat stereo zvuk i media player koji se nadmašuje najboljim u industriji.

BlackBerry Integration
Za korisnike BlackBerry PlayBooka koji nose BlackBerry smartphone *, također će biti moguće parirati tablet i smartphone pomoću sigurne Bluetooth® veze. To znači da mogu odabrati upotrebu većeg zaslona tableta kako biste jednostavno i sigurno pregledali bilo koju poruku e-pošte, BBM ™, kalendar, zadatke, dokumente i druge sadržaje koji žive (ili su dostupni) svojim pametnim telefonom. Također mogu koristiti svoje tabletno računalo i smartphone međusobno, bez brige o sinkronizaciji ili dupliciranju podataka. Sigurna integracija tableta i pametnih telefona BlackBerry osobito je korisna za one poslovne korisnike koji žele napustiti svoje prijenosno računalo.

Također pročitajte: BLU Life One X2 Mini je manji i snažniji

Poduzeće spremno
Zahvaljujući besprijekornom i sigurnom iskustvu Bluetooth uparivanja i visoko sigurnoj arhitekturi OS-a, BlackBerry PlayBook je poduzeće spremno i kompatibilno (out-of-the-box) s BlackBerryo Enterprise Serverom. Kada je povezan putem Bluetootha, sadržaj pametnog telefona može se vidjeti na tabletu, ali sadržaj ostaje pohranjen na pametnom telefonu BlackBerry i privremeno je pohranjen na predmemoriju na tabletu (i podložan je kontrolama IT pravila). S takvim pristupom informacijskoj sigurnosti IT odjeli mogu implementirati BlackBerry PlayBook zaposlenicima izvan okvira bez brige o svim sigurnosnim i upravljanim pitanjima koja nastaju kada se korporativni podaci pohranjuju na još jednom uređaju.


Pouzdanost QNX Neutrino
BlackBerry Tablet OS izgrađen je na QNX® Neutrino® microkernel arhitekturi, jednoj od najpouzdanijih, sigurnijih i robusnijih arhitektura operativnog sustava u svijetu. Neutrino je godinama otvrdnuto i koristi se za podupiranje ključnih aplikacija u svemu od aviona, vlakova i automobila do medicinske opreme i najvećih jezgri usmjerivača koji vode internet. Novi BlackBerry Tablet OS iskorištava i temelji se na mnogim dokazanim snagama ove QNX Neutrino arhitekture kako bi podržao profesionalno iskustvo tabletnog računala i redefinirale mogućnosti mobilnog računalstva.

OS izgrađen za razvojne programere
Arhitektura mikrokernela temeljenog na Neutrino u BlackBerry Tablet OS pruža izuzetne performanse, veliku skalabilnost, Common Criteria EAL 4+ i podršku za industrijske standardne alate koji već poznaju stotinama tisuća programera. OS je u potpunosti kompatibilan s POSIX-om, omogućujući lako prenosivost kodova s ​​kodom C, podržava Open GL za 2D i 3D grafičke aplikacije poput igranja i pokrenut će aplikacije ugrađene u Adobe Mobile AIR kao i novu platformu aplikacije BlackBerry® WebWorks ™ objavila danas (koji će omogućiti aplikacijama da se naprave za pokretanje na tabletama BlackBerry PlayBook, kao i BlackBerry smartphone uređaje s BlackBerry® 6). BlackBerry Tablet OS također će podržati Java omogućava programerima da lako donose svoje postojeće BlackBerry 6 Java aplikacije na BlackBerry Tablet OS okruženje.

Također pročitajte: Najbolje Android aplikacije za studente

Ključne značajke i specifikacije BlackBerry playera uključuju:

 • 7 "LCD, 1024 x 600, WSVGA, kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir s punom podrškom za više dodira i pokreta
 • BlackBerry Tablet OS s podrškom za simetrično višestruko obrađivanje
 • 1 GHz dvojezgreni procesor
 • 1 GB RAM-a
 • Dual HD kamere (3 MP prednje strane, 5 MP stražnje strane), podržava 1080p HD video snimak
 • Reprodukcija videozapisa: 1080p HD video, H.264, MPEG, DivX, WMV
 • Reprodukcija zvuka: MP3, AAC, WMA
 • HDMI video izlaz
 • Wi-Fi - 802, 11 a / b / g / n
 • Bluetooth 2.1 + EDR
 • Priključci: microHDMI, microUSB, punjenje kontakata
 • Otvorena, fleksibilna aplikacijska platforma s podrškom za WebKit / HTML-5, Adobe Flash Player 10.1, Adobe AIR AIR, Adobe Reader, POSIX, OpenGL, Java
 • Vrlo tanki i prijenosni:
  o Mjere 5.1 "x7.6" x0.4 "(130mm x 193mm x 10mm)
  o Izraži manje od jedne funte (približno 0, 9 lb ili 400 g)
 • Dodatne značajke i specifikacije BlackBerry PlayBooka bit će dijeljene prije ili poslije datuma kada je ovaj proizvod pokrenut u prodajnim mjestima.
 • RIM namjerava ponuditi i 3G i 4G modele u budućnosti.

dostupnost
Očekuje se da će BlackBerry PlayBook biti dostupan u maloprodajnim mjestima i drugim kanalima u Sjedinjenim Američkim Državama početkom 2011. godine s rolloutima na drugim međunarodnim tržištima koja počinju u (kalendaru) Q2.

Evo službenog pregleda:

Igraonica zasigurno izgleda zanimljivo i ima sve pletenice pobjednika. Ali vidjet ćemo kako se sve to događa kad uređaj udari na ulice.

Credits: Zahvaljujući deoladoctor za čekić!

Preporučeno
Ostavite Komentar