Glavni » general » BlackBerry i potraga za srećom

BlackBerry i potraga za srećom

general : BlackBerry i potraga za srećom

BlackBerry je u rujnu objavio da je na prodaju. Nekoliko tjedana kasnije, vijest je prekinula da je Fairfax, jedan od postojećih dioničara BlackBerrya, zainteresiran za kupnju uznemirenog pametnog aparata za iznos od 4, 7 milijardi dolara, ovisno o nizu čimbenika. Prema izvješćima, BlackBerry je od tada pristupio nekoliko mogućih kupaca.

Jučer, međutim, vijest je slomljena da BlackBerry više nije na prodaju. Očigledno, Fairfax nije mogao podići gotovinu. Dakle, ono što se dogodilo je da će Fairfax i ostali ulagači ubrizgati milijardu dolara u tvrtku i pokušati odrediti novi tečaj za to. Dio posla je da se zamjenjuje CEO, Thorsten Heins. John S. Chen, koji je "izvanredan trag" za povlačenje tvrtki koje se bore s doline sjene smrti, pokrenut će tvrtku do daljnjeg. Očigledno, Lenovo nije gurao dalje svoj interes za BlackBerry zbog kanadskih vlasti zbog neodobravanja tvrtke koja pada u ruke Kineza.

Novi izvršni direktor već je izjavio da će BlackBerry i dalje proizvoditi mobilne uređaje, tako da možemo očekivati ​​nove telefone. Cross-platforma BBM je preuzeo dobro, a ako se održi i iskorištava na neki način, može biti jaka svjetlost tvrtke Fortune.

Pitanje svih usana je: "Može li BlackBerry biti spašen?" Odgovor će varirati ovisno o tome tko vas pita. Turnarounds su uspješno izvršeni opet i opet, pa je moguće. Opet, možemo samo pričekati da vidimo kako se to ispostavilo.

Također pročitajte: Mister Mo osnovne mobilne aplikacije i usluge

Više o ovom razvoju možete pročitati: BlackBerry financiranje ima za cilj novu zakupu za život.

Preporučeno
Ostavite Komentar