Glavni » general » BlackBerry Prepaid od MTN Nigerije

BlackBerry Prepaid od MTN Nigerije

general : BlackBerry Prepaid od MTN Nigerije

Svaka GSM mreža u Nigeriji danas nudi BlackBerry prepaid uslugu. Ispričavamo istinu, otvaranje BlackBerry usluge pretplatnicima s pretplatom najbolja je stvar koja se dogodila BlackBerry uslugama na području potrošača.

Da biste dobili BlackBerry uslugu na MTN mreži, a da ne prolazite kroz poteškoće s potpisivanjem ugovora, kupite svoj BlackBerry uređaj (od MTN-a ili bilo kojeg trgovca - provjerite nije li zaključan na drugu mrežu), popirajte svoj MTN SIM i učinite sljedeće :

  • učitajte N5, 000 i tekst "BIS" na 21600. To će vam dati mjesec dana pretplatu na uslugu i konfigurirati uređaj automatski.
  • učitajte N1, 300 i tekst "BBWEEK" na 21600. To će vam dati mjesec dana pretplatu na uslugu i konfigurirati uređaj automatski.

Jedna mjesečna pretplata vam daje neograničen pristup (to vam je točno pročitano, tako da nam je priopćio naš kontakt na MTN-u) na BlackBerry Internet Service. Možete pristupiti do 10 radnih i osobnih računa e-pošte, kao i dodatnu, novu BlackBerry adresu e-pošte koja dolazi s vašim pametnim telefonom BlackBerry. Možete pregledavati web stranice i koristiti razmjenu trenutačnih poruka na pametnom telefonu BlackBerry.

Ovdje na MobilityNigeri, naši su članovi tima koristili i / ili pregledali uređaje na svakoj platformi za pametne telefone (Symbian, Android, Windowsphone, iPhone) osim za BlackBerry. Želimo to promijeniti i nadamo se da ćemo imati BlackBerry uređaj u rukama kasnije ovog mjeseca ( Bilo koja prodavačica nam je poslala preglednu jedinicu, kako o MTN-u? ).

Gledamo BlackBerry Tour 9630 ili Bold 9700 (Bold2). Kao i obično, guramo uređaj da vidimo kako se mjere i donose vam detaljne recenzije o tome kako se ona izvodi.

Također pročitajte: Social Media: Nova zvijer u Nigeriji
Preporučeno
Ostavite Komentar