Glavni » opće recenzije » Pregled BlackBerry Passport: izvedba i upotreba baterije

Pregled BlackBerry Passport: izvedba i upotreba baterije

opće recenzije : Pregled BlackBerry Passport: izvedba i upotreba baterije

S četverojezgrenim procesorom 2.26 GHz Krait 400, Adreno 330 GPU i 3 GB RAM-a, BlackBerry Passport glatko radi na svim brojevima. To je najmoćniji i najbrži BlackBerry ikad, a to pokazuje u svakodnevnoj uporabi.

3, 450 mAh baterija je također jedan od beefiest na phablet. Ako je zaključana na mreži 2G, Putovnica se lako traje kroz dan umjerene upotrebe - e-pošta, pregledavanja weba, društvenog umrežavanja itd., I ostavit će vam dovoljno soka da prođe jutro sljedećeg dana.

Na aktivnoj 3G mrežnoj vezi i prilično intenzivnoj uporabi od mene - 2 računa e-pošte, 5 računa za društveno umrežavanje, 3 računa za razmjenu trenutačnih poruka i pregledavanje weba, dobivam između 10 i 13 sati korištenja od pune naplate prije nego što se telefon ugasi. Evo snimke zaslona korištenja baterije u jednom takvom danu:

Trajanje baterije je snažna točka putovnice, iako ne odgovara legendi o Lumia 1520. Putovnica je jedan od onih smartphone uređaja koji se ne morate brinuti o korištenju i o tome kada je udaljen od izvora napajanja,

Preporučeno
Ostavite Komentar