Glavni » general » Najavljen BlackBerry OS 7, stariji uređaji nisu podržani

Najavljen BlackBerry OS 7, stariji uređaji nisu podržani

general : Najavljen BlackBerry OS 7, stariji uređaji nisu podržani


BlackBerry 7 OS dizajniran je za napajanje novog BlackBerry Bold platforme izvedbe. Omogućuje lakše i brže korisničko iskustvo s poboljšanim pregledavanjem, pretraživanjem glasom, mogućnost upravljanja osobnim sadržajem odvojeno od korporativnih sadržaja, kao i dodatnih osobnih i produktivnih aplikacija izvan okvira.

BlackBerry Browser je značajno unaprijeđen u BlackBerry 7. Uz opće performanse dobitaka Liquid Graphics, koji pomaže u postizanju bržeg renderiranja i bešavnog pomicanja i zumiranja, preglednik BlackBerry 7 uključuje novi JIT (pravovremeno) JavaScript kompilator za poboljšanje vrijeme učitavanja brzine web stranica. Novi preglednik također uključuje podršku za dodatne HTML5 elemente, kao što je HTML5 Video.

Zahvaljujući značajci Universal Search koja je uvedena u BlackBerry 6, BlackBerry 7 proširuje mogućnost uključivanja glasovno aktiviranog pretraživanja. Ova nova mogućnost čini ga još lakšim i prikladnijim za pretraživanje sadržaja na pametnom telefonu ili webu.

BlackBerry 7 također integrira BlackBerry® Balance ™, koji odvaja osobni sadržaj od korporativnih sadržaja na pametni telefon, pružajući korisnicima slobodu i fleksibilnost za korištenje mobilne slušalice za osobnu e-poštu, Facebook®, Twitter®, multimediju, igre i druge aplikacije. stvarnu potrebu za korporativnim podacima da budu vrlo sigurni i upravljivi. BlackBerry Balance radi zajedno s BlackBerry® Enterprise Server 5.0.3, koji pruža niz jedinstvenih kontrola upravljanja informacijama kao što je brisanje samo korporativnih podataka s mobilne slušalice ili blokiranje sadržaja i aplikacija vezanih uz rad, od kopiranja ili prosljeđivanja u osobne kontakte.

BlackBerry OS 7 će se pokrenuti s BlackBerry Bold 9900 i Bold 9930. Stariji uređaji se ne mogu nadograditi.

Također pročitajte: Kako pratiti brzinu otkucaja srca pomoću pametnog telefona
Preporučeno
Ostavite Komentar