Glavni » general » BlackBerry se pridružuje redovima podataka guzzlers s OS10

BlackBerry se pridružuje redovima podataka guzzlers s OS10

general : BlackBerry se pridružuje redovima podataka guzzlers s OS10

BlackBerry Z30 je prvi OS10 smartphone koji ja zapravo koristim. Otkrio sam da je to vrlo sposoban uređaj, a OS i UI vrlo vrhunski. OS10 je dah svježeg zraka. No, došlo je po trošku: potrošnja interneta. OS10 je ogroman odmak od tradicionalne učinkovitosti BlackBerryovih podataka. Zaboravite na kompresiju podataka ovdje. Zaboravite na mršavost i obrezivanje ovdje. Pozdravite grickanje podataka, stil 21. stoljeća.

Prosječni dan, bez ikakvih aplikacija, preuzimanja zvuka ili videozapisa - samo e-poštu, trenutačnu razmjenu poruka i vrlo minimalno pregledavanje weba, gledam kako 40 MB nestaje iz mojih podataka. To znači da će za mjesec dana biti prosječno niži od 1, 2 GB podataka. Smatrajte da je to s gore opisanom konzervativnom upotrebom. Ako dodam preuzimanja i ažuriranja aplikacija, kao i potrošnju audiozapisa i videozapisa, možda bih mjesečno pregledao manje od 3 GB podataka.

Jednostavno rečeno: s OS10, BlackBerry se pridružuje redovima guzzlers podataka poput Android, iOS i Windows Phone. Nema šokova. To je novi svijet. Drži ga. Pustite prošlost i uživajte u bezobzirnim podacima guzzling. Život je dobar. Naravno, ovo je loša vijest za one koji su dobili BlackBerry vlak zbog besplatnih internetskih pretplata. Namjenski BB10 podaci planovi koje nude nigerijske mreže daleko su daleko od raspona cijena naslijeđenih BIS tarifa. Međutim, naslijeđeni uređaji BlackBerry i dalje se prodaju kako bi se poslužili onima koji to žele. Kao što je, za sve postoji nešto.

Preporučeno
Ostavite Komentar