Glavni » general » Tvrtka Blackberry slušalica bit će profitabilna, kaže John Chen

Tvrtka Blackberry slušalica bit će profitabilna, kaže John Chen

general : Tvrtka Blackberry slušalica bit će profitabilna, kaže John Chen

To je istinska prodaja koja ne ide kako su se usporedili s drugim proizvođačima telefona. Trgovački udio Blackberrya smanjio se blizu 0%, i pitate se zašto nastave telefonirati. Stvar je: Blackberry najveći kupci su vladine organizacije, agencije za provedbu zakona i poduzeća čak ni redoviti korisnik. To je mjesto gdje njihova snaga i održivost leže.

U nedavnom intervjuu s Business Insiderom, direktor tvrtke John Chen Blackberrya potvrdio je da je najbolja sigurnost koju možete dobiti na Blackberry telefonu. Stoga Blackberry i dalje proizvodi telefone za one korisnike koji trebaju takve usluge.

"Ako pogledate vojsku SAD-a, još uvijek razvijaju sve BlackBerry. Ako im kažem da nema više telefona, izgubim taj račun. Pitanje je kako telefoni čine profitabilnim u količini koju ti ljudi predstavljaju? "

Baš kao što sam savjetovao Microsoft, možda Blackberry bi trebao proizvoditi u malim količinama koje mogu prodati, zaraditi malo profita i postupno graditi od tamo. John Chen je podebljan čovjek koji podiže podebljane poteze i postupno upravlja brodom BlackBerry kako bi bio još profitabilan.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar