Glavni » general » BlackBerry FAQ

BlackBerry FAQ

general : BlackBerry FAQ

Imao sam 9630 Tour za otprilike tjedan dana. To je jedan tjedan školsko vrijeme za mene, jer ovo je prvi put da zapravo koristim uređaj BlackBerry (i BlackBerry pretplatu).

U ovom ću članku predstaviti korisne informacije i savjete o upotrebi BlackBerry. Neke od informacija u nastavku mogu biti specifične za Tour, ali većina radi za sve moderne uređaje BlackBerry.

 1. Bluetooth prijenos datoteka
  Slanje datoteka na moj N900 dobro funkcionira. Bluetooth prijem je veća glavobolja. U izborniku morate odabrati "Receive using Bluetooth". Čak ni u vezi s tim nije uspjelo
 2. Uređivanje dokumenata
  Ugrađeni program Documents to Go nudi mogućnosti uređivanja (uključujući .docx) za uređaje s operativnim sustavom OS 4.5 i novijim
 3. Je li moguće koristiti skup podataka na BlackBerry uređaju?
  Da; možeš. Skroman je taj što nećete moći koristiti taj plan s bilo kojom ugrađenom aplikacijom koja zahtijeva BB uslugu, npr. E-poštu (osim za Gmail), preglednik, chat. Ipak, aplikacije trećih strana moći će upotrebljavati tu vezu.
 4. Možete li koristiti uređaj BlackBerry kao modem s računalom?
  Da; možeš. Morate preuzeti BlackBerry Desktop Manager na svoje računalo kako biste to mogli učiniti.
 5. Da li BIS usluga također uključuje pregledavanje weba ili li morate platiti dodatnu naknadu za pregledavanje weba na uređaju BlackBerry?
  Uključuje pregledavanje weba ako odaberete "Internet preglednik" u postavkama preglednika i koristite ispravan APN. Ako te postavke nisu točne, naplaćuje se iz stanja izlazne snage na SIM kartici.
 6. Izdanja USSD-a
  Nisam mogao provjeriti svoju ravnotežu ili učitati vrijeme emitiranja dok se nisam pretplaćivao za BIS uslugu. Jednostavno sam dobivao pogrešku. Nakon pretplate na BIS, USSD kodovi su radili sasvim u redu.
 7. Kako nabaviti USSD kodove, tj. Kodove u formatu * ... # radi
  Idite na "Opcije" - "Mobilna mreža" - stavite "Podatkovne usluge" u isključenom položaju - "Način odabira mreže" trebao bi biti "Automatski" - "Mrežna tehnologija" bi trebala biti "Globalna". Nakon dovršetka ovih koraka isključite telefon, zatim uklonite i zamijenite bateriju - sve bi trebalo biti dobro. Nakon obrade USSD kodova za usluge BB morat ćete ponovno omogućiti usluge podataka u izborniku Opcije mobilne mreže kako biste dobili podatkovne usluge
 8. Upravitelj datoteka
  Nema ugrađenog upravitelja datoteka Upravitelj datoteka skriven je pod izbornikom "Mediji". Da biste joj pristupili, idite na Media> BB gumb> istražite.
 9. Web pregledavanje
  Ugrađeni preglednik ne radi (čak i skriva) ako nema BIS pretplate. Preglednik podržava javascript, ali ne i bljesak. Neke napredne funkcionalnosti ne rade i nema opcije za otvaranje više stranica ili kartica
 10. Život baterije
  Trajanje baterije je dobro. Uz konstantnu vezu s 3.5G mrežom za PUSH e-mail, BB chat i neke pregledavanje weba, Tour je održavao vlastiti program oko 48 sati. Za usporedbu, moj N900 bi bio mrtav u 10 sati max pod tim uvjetima.
 11. BlackBerry Chat
  Stvarno cool, iako ograničen samo na BB korisnike. Uključuje mogućnost snimanja i slanja audio datoteka, među ostalima.
 12. Izvođenje
  U korisničkom sučelju ima vrlo malo zaostajanja, osim za podizanje sustava, koje traju dobi. Sučelje je jednostavno (bez bombona), ali radi s malo ili nimalo neugodnih zaostajanja
 13. navigacija
  Navigacija na Touru je popularna trackball (koristi se s gumbom izbornika BB) BlackBerry-a umjesto optičke pločice na novijim BlackBerry uređajima. Trackball nije dao nikakve probleme, ali imajte na umu da pomicanje niz dugu stranicu može biti bol.
 14. Društvene mreže
  Tour ima aplikacije za Flickr, Facebook i MySpace. Facebook aplikacija najbolji je što sam vidio na bilo kojem mobilnom uređaju.
 15. Kako promijeniti broj
  Birajte # 000000 poslati i promijeniti broj mobilnog telefonskog imenika na svoj broj, a zatim pritisnite izbornik BlackBerry, a zatim spremiti.
Također pročitajte: Budget King: Xiaomi Redmi 4 Specifikacije i cijena

Ova će se stranica nastaviti ažurirati s više informacija kada ih otkrijem ili dok postavljate pitanja.

Preporučeno
Ostavite Komentar