Glavni » opće recenzije » BlackBerry Classic pregled: El Classico Fantastico

BlackBerry Classic pregled: El Classico Fantastico

opće recenzije : BlackBerry Classic pregled: El Classico Fantastico

Ako ste zainteresirani za korištenje BlackBerry Classic, šanse su da ste ljubitelj starijih hardverskih tipkovnica BlackBerry. A ako je tipkovnica jedina briga, mogu vam reći da odmah kupite. Klasična tipkovnica je istina plava. Klikom do klika. Clicky. Dobar osjećaj. Dobro izrađen. Radi dobro. Pišem ovu recenziju s njom.

Osim vrlo produktivne tipkovnice, Classic također ima ostavštinu trackpad i navigacijske tipke BlackBerrya. To znači da možete započeti i odgovarati na pozive pomoću standardnih tipki za biranje i poziva. Nema više potrebe za prelaskanjem prstom da biste odgovorili ili odbijali poziv.

Gumb BlackBerry Menu ovdje također - i radi po svom imenu. Otvori izbornik gdje god se nalazili. Trackpad je dobar za pomicanje okomito i vodoravno, kao i za odabir stavki, uključujući veze na web stranicama. Vrlo je prikladno koristiti.

Izgrađen, Classic je vrlo elegantan uređaj, kako u smislu izgleda i dojma. Izrađen je od vrhunskih materijala, uključujući i aluminijski okvir oko bočnih strana. Leđa je teksturirana plastika koja čini dobro držanje u ruci. Klasična je praktična - mnogo manje glupa od putovnice.

Imajući hardversku tipkovnicu znači da je zaslon malen modernim smartphone standardom, ali onda je to BlackBerry. 3, 5-inčni zaslon osjetljiv na dodir je, međutim, čist i svjež. Budući da je zaslon osjetljiv na dodir znači da možete komunicirati s njim na isti način kao i bilo koji drugi BB10 uređaj - prelazite gore, dolje, lijevo i desno. Klasični prikaz također je kvadrat, baš kao i Putovnica. To je samo manji i ima manju razlučivost (720 × 720 piksela).

Također pročitajte: "Volim Lumiajeve seksi žive pločice" - Andy Ameh

BlackBerry ističe kod poruka - a Classic nije iznimka. Od SMS-a, e-pošte, BBM-a, WhatsApp-a i ostalih usluga razmjene poruka, BlackBerry Hub vam omogućuje da upravljate njima sve na jednom mjestu. Naravno, najbolje BBM iskustvo na bilo kojoj platformi nalazi se upravo ovdje na uređaju BlackBerry.

Aplikacije
Što je s aplikacijama? BlackBerry World ima mnogo aplikacija, a milijune više od Amazon App Storea. Možete čak i preuzeti i instalirati druge Androidove aplikacije izvan Amazonke. BlackBerry 10.3 podržava izravnu instalaciju Android aplikacija. Ne trebate nikakve trikove. Samo preuzmite i instalirajte. Većina aplikacija za Android funkcionira bez problema. Nekoliko se ne instaliraju ili ne ponašaju ispravno nakon instalacije. Sve u svemu, korisnici BlackBerry 10 imaju malo brinuti o smislu aplikacija.

media
Mediji su mudri, Classic ima sve pokriveno. Reproducira širok raspon video formata. Glazbeni je reproduktor vrlo dobar (i ugrađen je FM radio u aplikaciju). I iznenađujuće, Classicov mono zvučnik toliko je dobar da nas trojica ovdje u Mobility Areni još uvijek raspravljaju o tome da li proizvede bolji audio izlaz od Passportovih stereo zvučnika ili ne.

8 megapikselni fotoaparat je stvarno dobar. Ona proizvodi rezolucije koje su vrlo blizu onome što proizvodi Passportov fotoaparat od 13 megapiksela. Međutim, njegova reprodukcija boja je točnija. Fotografije ispod su iz putovnice (vrh) i klasične (dno):

U stvarnosti, onaj Nescafe šal u prvom planu nema narančastu boju vidljivu u Passportovoj meti. Čini se da je i Classicova snimka svjetlija. Možda je BlackBerry radio na svojim algoritmima fotoaparata otkad je izdana putovnica. Ili možda ne. Vidite, Classicova kamera bori se u zatvorenim i slabo osvijetljenim okruženjima.

Također pročitajte: DailyPost novine tužio Naij za podizanje sadržaja

Baterija, izvedba i pohrana
Životni vijek baterije Classic je prilično dobar i ostavio me bez glavobolja. Ne rangira se među najboljima, ali svakako je dovoljno dobar da ne brinem oko nošenja energetske banke kad izađem i za dan. I izvedba je vrlo dobra. Nema kotača za predenje ili čeka zadatke za dovršetak. Ako vam to znači nešto, Classic je powered by Dual-core procesor Krait od 1, 5 GHz, Adreno 225 grafički procesor i 2 GB RAM-a. Unutarnja pohrana od 16 GB i proširiva pohrana. Moja 128 GB microSD kartica dobro funkcionira s njom.

Druge stvari
BB10 web preglednik je stvarno dobar - lako se stoji među najbolje tamo u smislu jednostavnosti korištenja i funkcionalnosti. BB10 nudi Wi-Fi hotspot, način štednje baterije i napredne interakcije koje koriste ugrađene senzore za otkrivanje korisničkih akcija i jednostavne zadatke. Na primjer, kada podignem mobitel s ravne površine, probudi se. Ako ga postavim licem prema dolje na ravnu površinu, ide u stanje mirovanja i pomaže u produženju trajanja baterije.

Osim toga, imajući hardversku tipkovnicu znači da Classic nudi i tipkovne prečace, tako da možete postaviti određene gumbe za pokretanje određenih aplikacija kada se održavaju. Konačno, tu je i BlackBerry Assistant, inteligentni osobni asistent koji vam pomaže da obavite stvari koristeći samo vaš glas.

Zaključak
BlackBerry 10 OS je stvarno robustan i pouzdan. Međutim, odbio sam ažurirati Classic na najnoviju verziju 10.3.1.1779 koja izgleda udario sa bunama koje sam ostavio (na putovnici) i drugim korisnicima BB10 s pritužbama. Ako dobijete Classic, nećete ažurirati na 10.3.1.1779.

Također pročitajte: PlirisBlaze u kući!

Classic je vrhunski smartphone koji će ljubavnici BlackBerry voljeti. To je savršen brak između suvremenog BB10 softvera i naslijeđenog čimbenika kupine. Ako vam je potreban moderni vrhunski smartphone koji je jednostavan za upisivanje i prikladan za nošenje, to je jednako dobro kao bilo koji. Trenutno je cijena između N75, 000 i N90, 000.

Sada se ovdje bori između prebacivanja moje nano-SIM natrag na putovnicu ili da ga zadržim u klasičnom. Imajući u vidu da se Putovnica smatra jednim od najboljih pametnih telefona na svijetu, to govori nešto.

Preporučeno
Ostavite Komentar