Glavni » general » BlackBerry 10 Mini Jam u Lagosu stvara zujanje

BlackBerry 10 Mini Jam u Lagosu stvara zujanje

general : BlackBerry 10 Mini Jam u Lagosu stvara zujanje

Nigerija je BlackBerryovo uporište i bilo je prikladno vidjeti više od sedamdesetak poduzetničkih mobilnih razvojnih programera iz nigerijske zajednice razvojnih programera kako bi prisustvovali događaju za razvoj događaja BlackBerry® 10 Mini Jam u Lagosu.

Interes sudionika bio je visok stupanj interesa za projektiranje aplikacija za predstojeću platformu BlackBerry® 10.

(LR): Lelany Sommers, voditelj poslovnog razvoja za istraživanje u pokretu s Williamom Ukohom, pobjednik za razvoj aplikacija; i Michael Weitzel, voditelj tehnološkog partnerstva - Subsaharska Afrika, istraživanje u pokretu, na BlackBerry 10 Mini Jamu u Co-Creation Hubu u Yaba, Lagos

Natjecanje je bilo na događaju, a BlackBerry aplikacija "Make We Bet" odabrala je prisutne delegate kao najinovativniju aplikaciju, osvojivši BlackBerry 10 Dev Alpha prototip za mobilni razvoj i tablet BlackBerry® Playbook ™. William Ukoh, tvorac "Make We Bet", rekao je:

"Nekoliko godina BlackBerry je bila privlačna platforma za mene i moje kolege. Htjela sam iskoristiti priliku da se upoznam sa svojim vršnjacima i saznati više o BlackBerry platformi. To je iskustvo vrijedno. "

Prvi BlackBerry 10 uređaji očekuju se na policama u prvom tromjesečju 2013.

Preporučeno
Ostavite Komentar