Черен мамба хиперруса

Основата на лекарството Black Mamba Hyperrush са: аналог на екстракта от ефедрин, растителен заместител на звездичка и безводен кофеин. Лекарството е предназначено да блокира адренорецепторите на адино тъканите, стимулиращи нервната система, както и за термогенен ефект, който ви позволява да изгаряте мазнините много по-бързо. Може да се използва не само за спортисти, но и за хора, които постоянно са изправени пред сравнително умерена физическа активност. Таблетките се доставят от САЩ, а производител е Innovative Diet Labs.

съдържание

 • 1 Състав на лекарството
 • 2 Как да приемате Black Mamba Hyperrush
 • 3 странични ефекти
 • 4 отзива

Съставът на лекарството

Един пакет съдържа 90 капсули и 65 mg CoreX в една капсула, което е близо до ефедрин и е патентована разработка на Diet Labs. Има стимулиращ ефект върху нервната система на човека (спортист), който се изразява в повишаване на телесната температура, в намаляване на възприемането на мускулна умора и умора. Това прави възможно провеждането на по-дълги тренировки, извършване на много по-голямо количество физическа работа. Въз основа на химичния състав на Black Mamba Hyperrush, можем да предположим, че лекарството се счита за хранителна добавка.

Действието на невростимулатора се основава на действието на 200 mg безводен кофеин, който ускорява метаболизма на липидите, повишава телесната температура, което води до изгаряне на повече калории.

Таблетките съдържат също бета-аминоетиломин, който е екстракт от здравец, който ви позволява да увеличите концентрацията и ви позволява да определите основните спортни цели. Във връзка с кофеина е вещество преди тренировка. Всъщност той е заместител на DMAA, който помага за изгарянето на излишните мазнини.

Екстрактът от сърцевиден сърд, включен в таблетките, подобрява храносмилането и в същото време потиска апетита. Това ви позволява лесно да прехвърлите всяка диета.

Термогенният комплекс се състои от съединение на еводиамин, синефрин и йохимбин. Той е отговорен за повишаване на телесната температура, което води до ускоряване на метаболизма. Освен това помага да се спре естествения спад на нивата на секреция на Т3 и Т4 в диетата.

Как да приемате Black Mamba Hyperrush

Съвет! Въпреки че лекарството може да се използва не само от професионални спортисти, но и от различен кръг хора, то не е заместител на адекватното целенасочено хранене. В този случай диетата трябва да започне да се спазва вече 1-2 седмици преди началото на курса на приемане на веществото и да продължи до края на курса. Хапчетата значително ускоряват процеса на диета и улесняват спазването му. В същото време не трябва да практикувате откази от закуска, обяд и вечеря, включително изключване на печенето от диетата. На този етап ще се изисква балансирана диета, без значителен дефицит на енергия.

Поради това има определени препоръки за употребата на това лекарство. Например:

 • Началото на курса е придружено с приема на 1 капсула сутрин, половин час преди закуска.
 • Още на 4-ия ден от курса се добавя още 1 капсула, която се използва половин час преди обяд.
 • Ако се прояви ефект на предозиране, тогава обедната доза се премахва.
 • Има забрана за приемане на всички домакински стимуланти за периода на приема на лекарството. В същото време е забранено да се пие чай, кафе и други компоненти, съдържащи екстракт от мате, гуарана и др.

Продължителността на курса по приемане на лекарството Black Mamba Hyperrush може да достигне 8 седмици, което съответства на 2 месеца. В края на приема е възможно проявление на загуба на сила, депресия и нежелание да спортуват. През този период е много важно да промените тренировъчния режим на по-щадящ, преминавайки към програмата „цялото тяло“, като намалите няколко приема на калории и интензивността на натоварванията. Необходимо е постепенно да увеличавате стойността на диетата, след 3 седмици, контролирайки физическото състояние на организма. В противен случай можете да очаквате бърз набор от мастна маса.

Странични ефекти

Компонент като бета-аминоетиланин всъщност се счита за токсичен за черния дроб. Най-добрият вариант е използването на хепатопротектори в края на фазата на "сушене".

Следните нежелани реакции са възможни при Black Mamba Hyperrush:

 • проявление на гадене и дори повръщане, както и чувство на дискомфорт след интензивно обучение, усещане за "лека глава", болка във всички натоварени преди това мускули;
 • загуба на апетит за дълго време;
 • дискомфорт в областта на сърцето зад гръдната кост, както и проявата на тахикардия. В такива случаи е необходимо да се изостави това лекарство и да се консултирате с кардиолог, в противен случай последствията могат да бъдат повече от сериозни, с фатален изход;
 • усещане за пулсация в слепоочията, проявление на главоболие и повишено налягане;
 • пред очите се появява тъмен воал;
 • появата на оток на фона на влошаване на черния дроб и бъбреците.

Съвет! Това лекарство не се прилага за анти-катаболици, следователно, изисква подходящо спортно хранене, в противен случай може да настъпи загуба на мускулна маса.

Отзиви

Capsules Black Mamba Hyperrush имат редица отзиви от спортисти от различни категории. Това лекарство започва да се използва, когато не е възможно да отслабнете с обичайната диета. Опитните спортисти посочват факта, че с помощта на Black Mamba можете да отслабнете много по-бързо и по-добре, тъй като апетитът изчезва почти напълно. Освен това се забелязва бърза загуба на тегло (до 4 кг за 11 дни). Въпреки факта, че изгарянето на мазнини не може напълно да замени диетата и тренировките, но напълно помага при спазване както на диетата, така и на тренировъчния режим.

Обръщайки внимание на такова лекарство, трябва да знаете, че той не може да се използва до 18-годишна възраст, както и в случай на прояви на нарушения в сърцето, бъбреците, както и в случай на висока чувствителност на централната нервна система към стимулиращи добавки.