Glavni » general » Između Googlea i Applea

Između Googlea i Applea

general : Između Googlea i Applea

Sada je jasno kako su linije bitaka nacrtane: Apple i Google su jedni drugima u grlu u pokušaju da se zaključe što više zemljoposjednika.

Mobilni uređaji: Android u odnosu na iOS.

Pretraživanje: Google pretraživanje u odnosu na Siri (da, Siri je tražilica, a netko mi je rekao da će trebati vremena prije nego što Siri postane prijetnja, budite se, momci, to smo svi rekli o iPhoneu).

Karte: Google Karte nasuprot novim Appleovim kartama.

Plaćanja: Google novčanik u odnosu na Appleovu knjižicu.

Cloud: Google disk protiv iClouda.

Možete li vidjeti sliku? Ove dvije behemoths su zaključani u ono što brzo postaje začarani rat. Ovih dana svi se savezi povezuju u kontekstu rata Apple-Google. Što god se pokreće Facebook, Twitter i drugi, uvijek se interpretiraju kako se usklađuju s Googleom ili Appleom.

Za sve vas koji ste čekali 3. svjetski rat i gledali zemlje i njihovu vojsku, duh! To je to. Apple u odnosu na Google. Već je rat u punoj snazi.

Dvije tvrtke izvode dva vrlo različita modela na površini: jedna otvorena i slobodna, druga zatvorena i sve ima često skupu naknadu na njemu. Jedan djeluje tako što je sveobuhvatan i usmjeren na brojeve; drugi je snob, elitist i cilja tešku gotovinu mužnjom mnogo manjeg kruga.

Ali to je sve razlika u njima. Ispod, oni su i visoko učinkoviti grabežljivci koji žele samo jednu stvar - vi!

Na kraju dana, to je pitanje čudovišta koje vam se sviđa - onaj koji kontrolira kako radite stvari ili onaj koji vas privlači s pojavom slobode.

Također pročitajte: Stealth oglašavanje, javne slike i koze

Osobno, sretna sam što netko dođe u ring s Googleom. Ne samo netko ili bilo tko, netko kao sposoban i nemilosrdno učinkovit kao Apple. Svijet koji vlada samo jednom čudovištem uvijek je loša ideja. Njezino je dobro imati najmanje dva - ravnotežu moći. Ili barem dostupnost opcija. Google je postao previše moćan.

Ako vam se Google nije svidio, bili ste potonuli. Sada imate snažnu alternativu. Da; Microsoft je još uvijek negdje u sobi, ali nisu podudarali Googleov korak za korak, kako Apple sada radi. Ovo je Sparta!

Nemojte zaboraviti, međutim, da je potrebno odabrati između Applea i Googlea kao da morate birati između đavola i duboko plavog mora. Koji god put krenuli, u biti, oboje vam govore da idete u pakao na različite načine koji vas čine veselim putovanju. Prvo mjesto, bilo tko?

Preporučeno
Ostavite Komentar