Glavni » general » Najbolja prilagođena ROM za Xperia X1

Najbolja prilagođena ROM za Xperia X1

general : Najbolja prilagođena ROM za Xperia X1

Otkad sam bio upoznat s Brymovim običnim ROM-ovima na Windows Mobileu (vidi njegove članke, moje iskustvo s treperavim ROM-ovima i Windows Mobile 6.5 ROM-ovima svugdje), na mom X1 sam bljesnuo najmanje 13 različitih ROms.

Isprva sam bio fasciniran izgledom da je moja verzija 6.1 uređaja ažurirana na verziju 6.5, pa sam igrao s verzijom 6.5 ROM-ove od samog početka. Međutim, nije mi trebalo dugo da otkrijem da su dobri kao neki od njih, nisu bili tako stabilni.

Moj X1 je prvenstveno alat za rad, a prilično česte rušenja i zamrzavanja bili su izvan pitanja za mene. Također sam primijetio da video snimke na gotovo svih 6, 5 ROM-ova koje sam isprobala nije bila dobra kao na ROM-u.

Rezultat je bio da sam počeo loviti najstabilnije prilagođene ROM-ove, i utvrdio da su ROM-ovi s verzijom 6.1 trebala istraživati. Nakon što sam pokušao nekoliko njih na preporuku aktivne zajednice na forumu XDA Developers, otkrio sam da je najstabilniji, a onaj koji sam došao zadržati je verzija 6.1 ROM Smaberg, Touch X 10.1 ULTIMATE X-TREME „konačna”.

Snimanje videozapisa dobro funkcionira. Sadrži ugrađene, dodirujuće izbornike TouchFlo 3D, dobre performanse korisničkog sučelja i fino prijem. Iako nema nekih dodatnih zvona i zviždaljki verzije 6.5 ROM-ova, to vrlo dobro funkcionira i čini me sretnim.

Ako posjedujete X1, ne možete pogriješiti s Touch X 10.1. Slike u nastavku.

Također pročitajte sljedeće: Evo nekoliko savjeta za uštedu goriva u vašem vozilu

Preporučeno
Ostavite Komentar