Glavni » general » Najbolje Android aplikacije za studente

Najbolje Android aplikacije za studente

general : Najbolje Android aplikacije za studente

Ako ste student, a vi ste vlasnik uređaja s Androidom, zasigurno želite aplikacije koje vam pomažu u istraživanju i planiranju rasporeda. Pretražio sam duljinu i širinu Trgovine Google Play kako bih vam donio vrhunske aplikacije koje će vam pomoći vašem životu kao studentu, dodajući vašu produktivnost i otežavajući redundantnost, uživajte!

Budilica

Najbolji budilnik koji sam našao nakon neprekidnog pretraživanja trgovine Google Play jest aplikacija Jutarnja rutina . Ovaj se alarmni sat odstupa od onoga što smo očekivali od alarma aplikacija uz propuštanje gumba za odgodu.

Nakon što postavite budilicu i odredite vrijeme alarma, alarm se može zaustaviti samo ako pretražujete QR kod ili barkod. Barkod ne bi trebao biti toliko teško pronaći, dobro je mjesto za dobivanje jednog od njih na leđima vašeg omiljenog udžbenika.

Dakle, kada počne zvoniti, trebate skenirati kôd, inače alarm samo zadržava zvonjavu i zvonjavu. Ako otpustite telefon, odmah ga vratite i alarm se ponovno počne zvoniti.

Preuzmite jutarnju rutinu iz Trgovine Google Play

Rječnik


Merriem Webster je visoko preporučeni rječnik program za studente koji žele dobiti svoje definicije. Uključuje značajku izgovora, iako zahtijeva aktivnu internetsku vezu. Dizajnni jezik je još uvijek zaglavljen u Gingerbread zemlji, ali to služi svrsi vrlo dobro za Eye.bee.kay-esque gramatike ljubavi učenika. Ova aplikacija za rječnik također je omiljena našeg vlastitog gospodina Mo, kao što je moj.

Također pročitajte: Symbian Enthusiasts Peticija za puštanje izvorni kod

Preuzmite Merriem-Webster rječnik iz Trgovine Google Play

Raspored

Najbolji program rasporeda koji sam naišao na Androidu je aplikacija koja je prikladno nazvana Raspored . Ima značajke koje neke plaćene alternative čak ni ne dolaze blizu. Možete postaviti datume Predavanja, imena pojedinih predavača, brojeve za kodiranje boja, lijep widget i niz dodatnih značajki koje ćete cijeniti kad ga počnete koristiti.

Jesam li spomenuo da je i lijepa? Ruke dolje, ovo je najbolja aplikacija rasporeda za Android na koju sam naišao. A za cijenu slobodnog, kažem da dobivate dobar posao. Ako ste student i upotrebljavate Android uređaj i nemate instalaciju te aplikacije, imate dugu stvar!

Preuzmite raspored iz Trgovine Google Play

Čitač

Ovo je jedna bitna kategorija ako ste doista učenik. To je najbolji ePub / PDF čitač koji sam volio nakon tolikih neukusnih aplikacija. Naziv: SmartQReader . Ima čisto sučelje koje PDF dokumente čini iznimno brzo, najbrže što sam zapravo vidio bez ikakvih naznaka. Možete kategorizirati knjige prema karticama s lijeve strane tako da je puno lakše sortirati svoje materijale kako bi se smanjila redundancija i dobivanje dokumenata glupo je jednostavna. Možete također prijaviti / pisati na PDF dokumentima. Ruke dolje ovo je najbolji PDF čitač koji sam vidio za Android.

Preuzmite SmartQReader iz Trgovine Google Play

Uređivač dokumenata

Dakle, iz plavog mora otvoriti ili urediti dokument sustava Office na vašem uređaju Android, Kingsoft Office vam pokriva. Datoteke iz sustava Office možete pregledavati, uređivati ​​i dijeliti izravno s uređaja. Najbolji dio je da je aplikacija besplatna. Kingsoft Office nije vrsta aplikacije koja vas traži da nadogradite ili, sve značajke su besplatne prilikom instalacije. S obzirom da konkurenti u Kingsoft uredu koštaju više od 5 USD, trebali biste jednostavno ići naprijed i preuzeti je. Nikada ne znaš.

Također pročitajte: Kako pokrenuti Java aplikacije na Android uređajima

Preuzmite Kingsoft Office iz Trgovine Google Play

Troškovi

Vrlo važna stvar koju trebate kao student je novac i mora ga se ispravno upravljati. Zato sam otišao u lov za izvrsnu aplikaciju za upravljanje novcem / praćenje troškova. Iako je lov bio težak, na kraju sam pronašao app pod nazivom Expenses Tracker 2.0 .

Prvo postavite svoj proračun, zatim svoju valutu, a od tada možete dodati i svoje jednokratne i rekurentne izdatke, a za vas će postaviti i štednu maržu uz upozorenja ako idete na potrošnju. Rashodi 2.0 jednako je lijep kao i funkcionalan i sada je postala moja aplikacija za financije.

Napomena: Nisam ga testirala na Android telefonima, ali savršeno funkcionira na tabletu. Dajte mi povratne informacije ako funkcionira na Android telefonima pa se mogu ažurirati prema potrebi. Hvala

Preuzmite troškove Tracker 2.0 iz Trgovine Google Play

Zaključak

Dakle, tu imate, aplikacije koje su postale neophodne za moj dnevni život kao student. Trenutačno pregledavam još neke, tako da će ovaj post biti ažuriran na vrijeme s mojim nalazima. Podijelite aplikacije koje vam pomažu u svakodnevnom životu kao student. Živjeli!

Preporučeno
Ostavite Komentar