Glavni » general » Budući da vam je pametna tehnologija mogla bi vam uštedjeti mnogo slušanja i novca

Budući da vam je pametna tehnologija mogla bi vam uštedjeti mnogo slušanja i novca

general : Budući da vam je pametna tehnologija mogla bi vam uštedjeti mnogo slušanja i novca

Dana 10. veljače 2010. sklopila sam ugovor s prodajnom damom u jednoj od najposjećenijih IT trgovina u Nigeriji da bih isporučila Dell Vostro A840 po cijeni od N92.900. To je bilo nakon što sam istraživao tržište za svog malog brata koji je želio HP ili Dell laptop ispod N98, 000. Iako sam preferirao još jednu stavku, Acerov E-Stroj E725 koji je bio jeftiniji od N88.000 i imao je bolje značajke (najbolje od njih su Bluetooth i izgrađena web kamera koja je nedostajala Dell Vostro A840), podmirila sam se za Dell. Ponuda je uključivala vanjsku web kameru, osobito Logit Webcam.

Dan nakon naše rasprave bio sam u trgovini i platio laptop. Kao što je napisano u njihovoj ponudi / oglasu, u miksu je dodana vanjska web cam. U žurbi da se vratim kući (jer imam ovo stanje kad god imam nešto od velike vrijednosti od mene, osjećam se kao da su svi oko mene potencijalni lopov i ciljaju me da me oslobode svojih stvari.) Zaboravio sam dati web kameru temeljito pogledati dok nisam stigao kući sigurno.

Kod kuće sam raspakirao web kameru samo da otkrijem svoju zaprepašćujuću činjenicu da mi je dano jedno od onih siromasnih predmeta izradio u Kini. Bilo je tako loše da je izgledalo kao da je kućište bilo uklesano nožem. Kao što je to slučaj, već je već bio ispružen.

Uznemiren sam zbog toga što sam bio toliko glup da nisam pregledao kameru na prodajnom mjestu, nazvao sam prodavačicu i nakon mnogo razmišljanja, zamoljen me da se sljedeći dan vratim da se promijenim.

Također pročitajte: Android preuzeo Symbian kao najprodavaniju platformu za pametne telefone na svijetu u Q4 2010

Sutradan sam čekao više od jednog sata u glavnom uredu prije nego što je jedan od njihovih predstavnika nazočio meni. Rekao mi je da kamere uopće nisu loše, iako je to bila "Kina". Ja sam odlučno odbila i stajala na terenu da ne napuštam svoje prostore bez Logitove web kamere. Jedini razlog zbog kojeg sam kupio laptop bio je taj što je oglas rekao LOGIT WEBCAM ne CHINA WEBCAM .

Ponovno su se ponudile apologije i ponudio mi još jednu KINA WEBCAM koja je usput bolja od prvog;). U jednoj rečenici, učinio sam jasno da želim MY LOGIT WEBCAM. Ništa više; ništa manje. Nešto sam frustriran sa svojim nepokolebljivim ponašanjem i arogancijom (ne krivim me, plaćam svoj novac i zato moram tražiti kvalitetu za moj novac), otišao je i dobio svoj " Oga " (Yoruba za Boss) da razgovara sa mnom.

Njegova " Oga " započela je u nekom govoru koji je završio sa svojim govorom da je komad sranje bio bolji od Logitove web kamere. Suzbijanje težine gnjeva, rekao sam mu da sam vidio i koristio Logitovu web kameru u prošlosti i nije me briga ako osjeća da je web kamera u Kini bolja od Logita. Moj mali brat je očekivao logit web kameru i on će ga dobiti! Pa mi pomozi Boga!

Vidjevši da je njegov govor prodavača bio izgubljen na mene, on je ustao, posavjetovao se s direktorom tvrtke i vratio mi se da mi kažu da na tržnici nema dostupne web kamere Logit. Uvjerio me da mogu dobiti kreativnu web kameru ako mogu vježbati strpljenje. Očigledno, morali su kupiti drugdje. Nakon što sam koristio Creative muV100 mp3 player u prošlosti, znao sam da je to kvalitetan brend, pa sam prihvatio ponudu.

Također pročitajte: Star N9500, Samsung Galaxy S4 knock-off, isporučuje se sa spywareom

Trideset minuta poslije, predao je novi Creative Live! Cam Chat, uz prigovor da im je stajalo više od onoga što sam platio za nju i da nije ni znao zašto je web kamera tako prokleto skupo kada ima istu funkciju kao i "Kina".

Creative Live Cam Chat

Tamo i onda sam instalirala i testirala web kameru, a kad je vidio kvalitetu slike, morao je priznati da je kvaliteta bila POGODNA BITKA od ostalih web kamera.

Zahvalio sam im milostivno zbog razumijevanja i ostavio sam da sam mislio da zbog načina na koji su se nosili sa situacijom; Ja sam bio najsretniji nastaviti poslovati s njima, kao i preporučiti ih prijateljima.

Lekcija za sve : Ako nisam znao svoj put oko web kamere i računala, itd., Ja bih završio s neuspješnom web kameru. Čak i ako niste tehnološki pametni, pokušajte istražiti ono što kupujete na internetu prije ulaska na tržište gdje se neodlučno ponašanje može kupiti za kupovinu NAJČEŠĆIH CRAPA ! Govorim iz iskustva?,

Lekcija za IT tvrtku : oni su izgubili, jer ono što je njihov oglas prikazan nije bio u skladu s onim što su oni zapravo nude i od laptopa je bio otvoren, nisu mi mogli ponuditi povrat novca i tako su ostali bez mogućnosti osim plaćanja više da biste dobili dobru web kameru. Istodobno su pokazali i malo profesionalizma koji se očekuje od velike ustanove poput njihova.

Dvojcu tvrtke koja je uključena kažem vam veliko hvala što ste se riješili što je moguće prijateljski. Policija / sudska stvar bila je marljivo izbjegavana jer je moja mama, kao i uvijek, strpljivo čekala da uzrokuje probleme ako pogreška nije ispravljena.

Također pročitajte: Cirkus Absurd, knjiga koja je upisana na BlackBerry

Imati sjajne vikendice.

Preporučeno
Ostavite Komentar