Glavni » general » Evo, sljedeće generacije MiFi uređaja

Evo, sljedeće generacije MiFi uređaja

general : Evo, sljedeće generacije MiFi uređaja

Prije manje od mjesec dana, napisao sam članak s naslovom, MiFi uređaji trebaju postati korisnija. U tom se članku žalio na ograničenja postojećih MiFi uređaja i napravio sljedeći slučaj za njihovo poboljšanje:

Prvo na mom popisu je mogućnost pretplate na podatkovni plan izravno na uređaju. To znači SMS i USSD funkcionalnost. U ovom trenutku morate ili izvaditi SIM da biste stavili telefon ili priključili ga na računalo kako biste to mogli učiniti. Isto vrijedi i za provjeru korištenja, što je druga stavka na mom popisu. Da; to je kratak popis, ali dodavanjem sposobnosti da izvršite ove dvije zadatke na samom uređaju, MiFi uređaji odvest će se na novu razinu pristupačnosti korisnika. To, naravno, zahtijeva neka sredstva za unos teksta. U današnjem svijetu tehnologije osjetljivih na dodir, možda neće biti tako teško?

Pa, dečki AT & T i Novatel izgleda kao da razmišljaju slično kao i ja. Pokrenuli su MiFi Liberate, MiFi uređaj koji dolazi s zaslonom osjetljivim na dodir za jednostavnu navigaciju, omogućujući korisnicima praćenje korištenja podataka, pregledom spojenih uređaja, promjenom bežične lozinke i vidjeti koliko je gizmo baterija otišlo. Očekuje se da će trajanje baterije trajati do 11 sati na jednom punjenju. MiFi Liberate također ima utor za microSD karticu i medijsku datoteku za pohranu i streaming.

Razgovor o inovacijama. Razgovor o jednostavnijem MiFi-u.

Radujem se što ćemo vidjeti slične MiFi uređaje koji nisu specifični za mrežu. Ja ću dobiti jedan zamijeniti moje trenutne Huawei stare škole tipa.

Također pročitajte: Apple Special Event 1. rujna 2010

Izvor. Zahvaljujući Onyeugbo Magnusu za tip-off.

Preporučeno
Ostavite Komentar