Glavni » general » Pogledajte novi Nokia 3310: Nokia 105

Pogledajte novi Nokia 3310: Nokia 105

general : Pogledajte novi Nokia 3310: Nokia 105

Na pitanje što mislim o Nokia 105, jeftinom telefonu najavljenom na MWC 2013, jednostavno bih ga opisala kao novu Nokia 3310. Ovdje je osnovni mobitel s lijepim trajnim izradom, zaslon u boji, korisničko sučelje koje sliči onome što vidjeli smo na Nokia N9, i baterija koja traje i traje. Nokia tvrdi da vam daje do 12.5 sati razgovora i standby do 35 dana.

105 nema internetske veze, ali uključuje 8 MB prostora, digitalni sat, kalkulator, svjetiljku, sat, kalendar, imenik, pretvarač, sat koji govori, rukovoditelj troškova, budilica i FM radio. Također uključuje Nokia Life, uslugu temeljenu na SMS-u koja vam pruža pristup informacijama, npr. Zdravstvu i obrazovanju, bez potrebe za internetskom vezom.

Nokia 105 košta samo 20 dolara. To je oko N3, 200 ovdje u Nigeriji.

U svijetu u kojemu je lako zanemariti sve što nije pametni telefon, može se zvučati cool da se ismijava Nokia 105. No, uvjeren sam da će to bebino prodati kao hotcakes. Zapravo, ja ću dobiti jedan. Kućni telefon trebao je zamjenu neko vrijeme. Razmislite o jeftinom telefonu koji može podnijeti zlostavljanje dvoje pre-teen djece kada su tata i mama udaljeni od kuće, a vi se možete složiti samo s tobom da je to njegova zamjena.

Preporučeno
Ostavite Komentar