Glavni » general » Evo BlackBerry Bold 9900 i 9930

Evo BlackBerry Bold 9900 i 9930

general : Evo BlackBerry Bold 9900 i 9930


RIM je službeno najavio BlackBerry Bold 9900 i 9930.

BlackBerry Bold 9900 i 9930 specifikacije

 • 640 x 480 piksela, 2.8 inčni kapacitivni zaslon
 • 8 GB memorije, 768 MB RAM-a
 • 5 MP, 2592 × 1944 piksela s LED bljeskalicom
 • 720p snimanje videozapisa
 • 1, 2 GHz procesor
 • BlackBerry OS 7
 • NFC tehnologija
 • 115 x 66 x 10, 5 mm, približno 130 g
 • Senzor za orijentaciju (akcelerometar), digitalni kompas (magnetometar), senzor blizine
 • Ugrađeni GPS / aGPS
 • 9900: Tri-BandHSPA +, Quad BandGSM / EDGE
 • 9930: Dual-BandCDMA / EV-DORev.A, Dual Band Band +, Quad-Band GSM / EDGE
 • 1230 mAh uklonjiva, punjiva baterija

Priopćenje za javnost:


Novi BlackBerry Bold 9900 i 9930 pametni telefoni još su najtanji i najmoćniji BlackBerry pametni telefoni, s poznatom tipkovnicom BlackBerry zajedno s briljantnim zaslonom osjetljivim na dodir i novim BlackBerry 7 OS

Waterloo, ON - Research In Motion (RIM) (NASDAQ: RIMM; TSX: RIM) danas je predstavio dva nova smartphonea BlackBerry® BoldTM. Pametni telefoni BlackBerry Bold 9900 i 9930 s visokim performansama imaju fantastičan i ikonast dizajn koji integrira nevjerojatno jednostavnu BlackBerry tipkovnicu s briljantnim, visoko rezoluiranim, kapacitivnim zaslonom osjetljivim na dodir. Ovi izuzetni pametni telefoni temelje se na novoj, platformi izvedbenoj platformi koju pokreće BlackBerry® 7 operativni sustav i dizajniran je za pružanje vrhunske komunikacije, multimedije i produktivnosti za korisnike širom svijeta.

"Novi smartphone BlackBerry Bold i BlackBerry 7 OS inspirirani su milijunima kupaca širom svijeta koji žele krajnju kombinaciju performansi, funkcionalnosti i stila", rekao je Mike Lazaridis, predsjednik i Co-CEO, Research In Motion. "Ovi potpuno napunjeni i lijepo oblikovani pametni telefoni nude vrlo profinjeno korisničko iskustvo s izuzetno brzom izvedbom, sjajan zaslon osjetljiv na dodir i izvanredan doživljaj tipkanja".

Tanak, elegantan, ikonski dizajn
Zahvaljujući ikonastom dizajnu i najboljoj tipkovnici industrije, BlackBerry Bold 9900 i 9930 pametni telefoni imaju vrhunske materijale i završnice koje karakteriziraju liniju BlackBerry Bold. Oba modela imaju sjajni vanjski dio s četkanim okvirom od nehrđajućeg čelika i visokokvalitetnim stražnjim umetcima od stakla. Oni su također najtanji BlackBerry smartphone još, na samo 10, 5 mm. Kvalitetni materijali i optimizirani dizajn novih BlackBerry Bold pametnih telefona odmah su vidljivi kada se drže u ruci.

Također pročitajte: Kako bi se bolje borila s Appleovim satom, Android Wear postaje Wear OS

Na temelju izvedbe
Ovi pametni telefoni BlackBerry Bold temelje se na novoj platformi izvedbe koja sadrži 1.2 GHz procesor, Liquid GraphicsTM zaslon osjetljiv na dodir i podršku za bežične mreže velike brzine 4G / HSPA + širokog područja.

Ekran osjetljiv na dodir tekućina, ključna nova značajka koju pokreće BlackBerry 7, pruža brzu i glatku izvedbu za vrlo osjetljivu navigaciju temeljenu na dodiru, pregledavanje weba, slike, video i grafičke igre *. Nudeći do 60 sličica u sekundi s trenutnim korisničkim sučeljem / reakcijom, tekuća grafika korisnicima pruža vizualno bogato i prepoznatljivo iskustvo koje reagira na dodir. Osim toga, pametni telefoni imaju briljantne zaslone s 287 dpi za oštar, fantastičan prikaz.

Nova platforma također pruža podršku za 4G mreže; 9900 podržava HSPA + povezivost, a 9930 podržava CDMA EV-DO Rev. A i HSPA + globalno roaming na GSM / UMTS mrežama.

NFC
BlackBerry Bold 9900 i 9930 pametni telefoni uključuju ugrađenu podršku za NFC (Near Field Communications), novu tehnologiju koja će omogućiti mnoga bogata i uzbudljiva iskustva. Pomoću NFC-a korisnici će moći, na primjer, upariti BlackBerry Bold na dodatnu opremu ili pročitati informacije kao što je web-veza iz pametnih oznaka jednostavnim dodirivanjem njihovog BlackBerry Bold na NFC oznaku (npr. Smart Poster).

Proširena stvarnost
BlackBerry Bold 9900 i 9930 pametni telefoni imaju ugrađeni kompas (magnetometar) koji podržava usluge temeljene na lokaciji i povećanu stvarnost. API-ji će omogućiti programerima treće strane da iskoriste nove funkcije unutar svojih aplikacija. Novi smartfoni će također uključivati ​​Wikitude, lider u mobilnoj povećanoj stvarnosti, koja prekriva kontekstualne informacije o tome što korisnik vidi kroz tražilo fotoaparata pametnog telefona.

Također pročitajte: Život baterije Samsung Galaxy Note II potiče me!

HD videozapis
Novi smartphone BlackBerry Bold 9900 i 9930 podržavaju do 720p HD video snimke i reprodukcije. Korisnici mogu lako dijeliti svoje videozapise izravno s pametnog telefona ili sinkronizirati videozapise, kao i glazbu i fotografije, na svoje računalo koristeći Media Sync u BlackBerryo Desktop softveru.

BlackBerry 7
BlackBerry 7 OS dizajniran je za napajanje novog BlackBerry Bold platforme izvedbe. Omogućuje lakše i brže korisničko iskustvo s poboljšanim pregledavanjem, pretraživanjem glasom, mogućnost upravljanja osobnim sadržajem odvojeno od korporativnih sadržaja, kao i dodatnih osobnih i produktivnih aplikacija izvan okvira.

BlackBerry Browser je značajno unaprijeđen u BlackBerry 7. Uz opće performanse dobitaka Liquid Graphics, koji pomaže u postizanju bržeg renderiranja i bešavnog pomicanja i zumiranja, preglednik BlackBerry 7 uključuje novi JIT (pravovremeno) JavaScript kompilator za poboljšanje vrijeme učitavanja brzine web stranica. Novi preglednik također uključuje podršku za dodatne HTML5 elemente, kao što je HTML5 Video.

Zahvaljujući značajci Universal Search koja je uvedena u BlackBerry 6, BlackBerry 7 proširuje mogućnost uključivanja glasovno aktiviranog pretraživanja. Ova nova mogućnost čini ga još lakšim i prikladnijim za pretraživanje sadržaja na pametnom telefonu ili webu.

BlackBerry 7 također integrira BlackBerry® BalanceTM, koji odvaja osobni sadržaj od korporativnih sadržaja na pametnom telefonu, pružajući korisnicima slobodu i fleksibilnost za korištenje mobilne slušalice za osobnu e-poštu, Facebook®, Twitter®, multimediju, igre i druge aplikacije, a istodobno zadovoljavajući vrlo stvarne potreba za korporativnim podacima biti vrlo sigurna i upravljiva. BlackBerry Balance radi zajedno s BlackBerry® Enterprise Server 5.0.3, koji pruža niz jedinstvenih kontrola upravljanja informacijama kao što je brisanje samo korporativnih podataka s mobilne slušalice ili blokiranje sadržaja i aplikacija vezanih uz rad, od kopiranja ili prosljeđivanja u osobne kontakte.

Također pročitajte: Koje su vaše najbolje značajke u telefonu?

Uz BlackBerry 7 na smartphone BlackBerry Bold 9900 i 9930 korisnici će također dobiti punu verziju programa Docs To Go s svim "vrhunskim" značajkama omogućenim izvan paketa, tako da korisnici mogu jednostavno raditi s Wordom, Excelom i PowerPointom datoteke izravno na pametnom telefonu. Docs To Go također uključuje izvorni PDF preglednik.

dostupnost
Očekuje se da će novi smartphone BlackBerry Bold 9900 i 9930 biti dostupni od prijevoznika širom svijeta počevši od ovog ljeta.

Preporučeno
Ostavite Komentar