Glavni » general » Postanite trenutak gradonačelnika s tvrtkom SimCity BuildIt

Postanite trenutak gradonačelnika s tvrtkom SimCity BuildIt

general : Postanite trenutak gradonačelnika s tvrtkom SimCity BuildIt

Jeste li ikada željeli izgraditi vlastiti grad? Ne samo da gradi grad, već također vodi svoje svakodnevne poslove. Ako je tako, preporučujem vam da pogledate SimCity BuildIt. Ovo je igra koja se temelji na strategiji koju je izradila Electronic Arts, koja vam omogućuje da gradite grad i budete njezin gradonačelnik. Možete izgraditi stambene zone, tvornice, ceste i druge objekte koji su potrebni za učinkovito upravljanje gradom.

Uz bezbrojne zgrade i živopisnu 3D grafiku, ovo je najrealniji gradski graditelj na mobitelu. Strateški postavljate zgrade kako bi građani bili sretni i da porezi teče. Također, možete riješiti izazove u stvarnom životu kao što su promet, požari, onečišćenje i pretrpanost. Što veći i zamršeniji grad dobiva, to više trebaju vaše građane, a na vama je da ih držite sretnim. Nadalje, možete sudjelovati u natječaju gradonačelnika protiv drugih igrača širom svijeta. Dovršite nove izazove svaki tjedan i popnite se sve do Megalopolis Elite lige.

SimCity BuildIt je stvarno zarazna igra. Izgradnja grada stvarno je jednostavna; sve što trebate učiniti jest odabrati stambenu zgradu s popisa zgrada i smjestiti ga gdje god želite. Međutim, trebate biti pametni u postavljanju vaših zgrada, jer to utječe na sreću vaših građana. Na primjer, ako postavite zgradu preblizu tvornicama, vaši će građani biti nesretni i premjestiti se. SimCity BuildIt je sve o čuvanju vaših građana sretnim, tako da biste mogli to izbjeći.

Igra je slobodna za igru. Međutim, tijekom reprodukcije možda ćete morati kupovati putem aplikacije. To uključuje kupnju novčića, koje morate koristiti za kupnju važnih objekata. Također možete zaraditi novčiće nadogradnjom stambenih zgrada, prodajom svojih proizvoda na Trade Depot i popunjavanjem pošiljaka. Međutim, gotovo ćete uvijek morati potrošiti te novčiće kako biste riješili neki problem, budući da vaši građani moraju biti sretni u svakom trenutku. Sve dok su vaši građani sretni, plaćaju porez, što vam daje više novca.

Također pročitajte: Re-branding vježba neizbježna kao što Etisalat izvuče iz Nigerije

SimCity BuildIt je dostupan na Android i iOS platformama besplatno.

Preporučeno
Ostavite Komentar