Glavni » general » Postanite Android Developer na Fasmicro MASTERs 2011 radionici

Postanite Android Developer na Fasmicro MASTERs 2011 radionici

general : Postanite Android Developer na Fasmicro MASTERs 2011 radionici

Android je open-source najsuvremenija mobilna platforma koja je zadobila zamah posljednjih godina. Razvijena od strane Googlea na temelju Linux kernela i Jave, nudi gotovo neograničene mogućnosti zbog svoje open-source licence.

U mobilnom svijetu nije vijest da Android stoji ovdje. To je najbrže rastuća mobilna računalna platforma u ovom trenutku i vjerojatno će ostati tako neko vrijeme.

Mogućnosti za razvoj Android aplikacija obiluju i ako ste mislili postati razvojni programer za Android, tu je prilika.

Fasmicro's MASTERs je radionica koja će donijeti ključne stručnjake širom svijeta u Nigeriju. Prvo izdanje održat će se u Owerri u veljači 2011. MASTER-ovi će se sastojati od dva modula, samostalno isporučena, kako slijedi -

  • Modul I: Mobility Computing i Android razvoj aplikacija
    14.-16. Veljače 2011
  • Modul II: Ugrađeni sustavi - FPGA, mikrokontroler - PIC i SX, te CAD
    17.-19. Veljače 2011

Modul I je praktičan Android tečaj za pružanje bitnih vještina i iskustva u razvoju aplikacija na mobilnoj platformi Android. Tijekom tečaja polaznici će razviti aplikacije u stvarnom životu, koji mogu poslužiti kao osnova za svoje buduće Androidove projekte. Eclipse i Android SDK upotrebljavaju se kao razvojno okruženje u cijeloj klasi.

Cilj je da nakon ove radionice sudionici mogu razviti aplikacije u stvarnom životu ili, gdje je to primjenjivo, uvesti relevantne tečajeve u svoje tercijarne ustanove.

Više detalja o registraciji možete dobiti na Fasmicro web stranici.

Pomoć za mobilnost Nigerija zarađuju neke prihod od prijave: ako se registrirate za događaj, molimo da uključite naše ime ( Mobility Nigeria ) i našu adresu e-pošte ( mobilnost [@] mobilitynigeria.com ) tijekom registracije.

Također pročitajte: Ako je ovo 3-inčni Palm smartphone je pravi, ono što se dogodilo u 2011 će se ponoviti
Preporučeno
Ostavite Komentar