PureProtein BCAA

BCAA с нисък разход на чист протеин са основна аминокиселина с разклонена верига. Помага за възстановяване на мускулите след тренировъчни натоварвания, подобрява имунната система, улеснява отърването от мазнините при спазване на тренировъчния режим и плана за хранене. Приемането на BCAA е „трик“ не само за професионалните спортисти, но и за любителите на фитнеса. В крайна сметка, аминокиселините повишават качеството на живот, помагат да се направи без болка в мускулите след тренировка и да се постигнат целите им е лесно.

Съставът на комплекса

Pure Protein BCAA се различава от подобни продукти по включването на лимонена киселина и фруктоза. Левцинът, изолевцинът и валинът се съдържат в добавката в идеална пропорция от 2 до 2 до 1, а фруктозата служи за допълване на мускулното хранене.

Важно: ако сте на сушене преди състезание, консултирайте се с вашия треньор относно възможността да приемате фруктоза. Дори минимално количество вещество може да промени формата си.

Защо да добавите лимонена киселина ">

"Работната" доза на BCAA е 20 g на ден. Това са 4 порции от 5 g всяка. Производителят препоръчва да се намали това количество така:

  • Сутрин на празен стомах;
  • Преди, след и по време на обучение;
  • В ден за почивка - просто на равни порции през целия ден

Ако спортист прави кардио сутрин на празен стомах, има смисъл да пие BCAA, за да поддържа мускулите. Някои експерти препоръчват да пиете една доза по време на тренировка във фитнес залата. Това има смисъл, ако спортистът няма храносмилателни проблеми.

Добавката се разтваря в сок или вода. Сокът е подходящ за силови спортисти или културисти на маса. Но момичетата за отслабване е по-добре да използват вода.

Пакетът съдържа 200 g аминокиселини с разклонена верига. Това е 40 порции от 5 грама, тоест 10-дневна доставка на аминокиселини.

Важно: ако говорим за непрофесионален спортист или момиче от лека категория на теглото, можете да намалите дозировката до 5-10 грама.

Колко време трябва да приемате аминокиселини ">

Отзиви

Спортистите твърдят, че това е добра добавка за парите им. Някои хора имаха проблем със задържането на течност върху сушилнята, но за феновете това не е критично. Анализите показват, че в опаковката наистина има аминокиселини. Производителят не „навива” цената и пред нас е добавка, която може да бъде закупена.

Има и недостатъци - вкусовете на аминокиселините са специфични, зелената ябълка напомня повече на сладък ябълков сок с горчиви нотки, повечето хвалят дивите плодове, но имат вкус на прах от настинка.

Честно казано, вкусовете на конкурентите (Genetic Lab, RPS) също са значително по-ниски от American Scivasion, които се считат за еталон в света на BCAA. BCAA на Pure Protein е редовен, евтин продукт, който е икономически ефективен.

Много любители на фитнеса пишат, че не са натрупали мускули и не са "изсъхнали" от аминокиселини. Тук причината за отрицанието са високите очаквания. Целта на приемането на спортно хранене е да подпомогне възстановяването на тялото при пълно спазване на тренировъчния режим и плана за хранене. Аминокиселините ще помогнат за поддръжката на тялото, но няма да свършат цялата работа вместо вас.