BCAA от MyProtein

Антикатаболичният и възстановителен комплекс BCAA, произведен от MyProtein, е спортна добавка на базата на левцин, изолевцин и валин. Тези три незаменими аминокиселини обикновено се наричат ​​BCAA. В разглеждания комплекс количеството на левцина е взето на две части, а валинът и изолевцинът са взети в една част. Човешката мускулна тъкан съдържа 35% от основните аминокиселини. Те са отговорни за процесите на възстановяване и растеж на мускулите, следователно са необходими за всички, които работят върху изграждането на релеф и надуто тяло.

Комплексът от незаменими аминокиселини, произвеждани от Myprotein, се предлага без овкусяване. Липсата на пълнители е предимство на BCAA. В добавката няма нищо излишно. Без аромати, подсладители, оцветители. Приемайки този комплекс, спортистите получават изключително чисти незаменими аминокиселини. Благодарение на това можете да използвате тази спортна добавка за постоянно. Комплексът може да се приема без прекъсвания и цикличност.

съдържание

 • 1 Ефекти от приема
 • 2 Състав
 • 3 Как да приемате BCAA от MyProtein
 • 4 отзива

Ефекти на приемане

Добавка на базата на три основни киселини помага:

 • увеличаване на постната мускулна маса и увеличаване на показателите за сила;
 • потискане на процесите на катаболизъм и подобряване на качеството на възстановяване;
 • подобряване на издръжливостта при тренировки и повишаване на ефективността;
 • увеличете ефективността на приемане на друго спортно хранене с почти 40%.

Приемът на комплекса ви позволява да поддържате постна мускулна маса при тренировки с висока интензивност и да подобрите релефа.

структура

Всяка порция добавка, която съставлява чаена лъжичка (5 грама), съдържа:

 • изолевцин - 1, 25 g;
 • левцин - 2, 5 g;
 • валин - 1, 25 g.

В комплекса няма допълнителни компоненти. Поради този състав цената на добавката остава достъпна, което допринася за популярността на това спортно хранене сред културистите.

MyProtein произвежда аминокиселинни комплекси с различни вкусове, но те струват повече. По-високата цена не е единственият недостатък. Такива BCAA съдържат 25% по-малко незаменими аминокиселини от тези, които се предлагат в различни аромати.

Как да приемате BCAA от MyProtein

Специалистите на производителя препоръчват да се използва комплексът в една порция от два до четири пъти на ден. За да приготвите порция BCAA, 5 грама добавка се разрежда с вода или сок в количество от 150 мл. Най-добре е да приемате добавката сутрин, преди лягане, преди и след тренировката.

Спортистите, които отдавна се занимават със спорт, едновременно с този комплекс, приемат и мазнини, горелки, L-карнитин, прекурсори, креатин под формата на монохидрат, увеличаване на теглото, протеинови добавки. Ако приемате спортно хранене заедно с изброените продукти, тогава ефектът от последните значително ще се увеличи и резултатите от тренировките ще станат много по-добри.

Отзиви

MyProtein е производител на спортно хранене, което всяка година набира все по-голяма популярност сред спортистите поради високото си качество, достъпна цена и ефективност. Бодибилдърите пишат за тези качества в своите рецензии, които са изключително положителни.

Професионалисти и дългосрочни трениращи спортисти предпочитат да приемат аминокиселинни комплекси без вкус, което ви позволява да получите по-ценни компоненти. Ако не харесвате вкуса на чистите аминокиселини, трябва да разбърквате добавката не с вода, а със сок. Препоръчва се да се даде предпочитание на грозде или ябълка.