BCAA 8: 1: 1 от VPLab

BCAA 8: 1: 1 на VPLab е по-евтин от подобни продукти за спортно хранене. Има ли улов ">

Продуктът е предназначен да:

  • Създайте анаболен фон в тялото на спортиста;
  • Насърчаване на растежа на мускулите;
  • Ускорете възстановяването след тренировки и блокирайте катаболизма по време на кардио;
  • Помогнете за запазване на изсушаването на мускулите;
  • Намаляване на възпалението в мускулната тъкан

Този продукт има атипично съотношение на аминокиселини. Обикновено в BCAA съотношението 2 към 1k1 е широко разпространено, защото спортистите се чудят дали да купят този комплекс.

Производителят твърди, че основното действие на този продукт е да предотврати катаболизма и да подобри възстановяването. А глутаминът е точно „експерт“ по този въпрос. Освен това подобрява имунитета, което означава, че ще се пропусне по-малко тренировки поради болест. Спортистите твърдят, че е по-добре да не смесвате добавки и да приемате глутамин отделно преди лягане.

Аминокиселините влизат в тялото с източници на протеини. Те са доста трудни за „изолиране“ и трябва да бъдат усвоени, когато човек е ял протеинова храна. Само поради това от научна гледна точка дискусията за времето на прием на глутамин няма смисъл. Друг въпрос е, че ние не купуваме BCAA, а смес и затова всъщност не я спестяваме.

Как се приема

Вземете BCAA с това съотношение на аминокиселини по същия начин, както обикновено. Загребваме лъжичка във вода и взимаме със себе си смес за тренировка. Пием порция по време на урока, порция преди или по време на кардио. Можете също да пиете вода с аминокиселини сутрин, ако в този момент не се приема протеин.

Някои спортисти струват 1 порция BCAA на ден и го пият преди тренировка, други донасят количеството на аминокиселините на „текстурираните“ от 20 г. Трети го приемат само в деня на тренировка и по време на кардио, а четвърти го приемат и в деня на почивка. Приемът на аминокиселини и протеини е нещо индивидуално. Това зависи от обичайното хранене на спортиста повече, отколкото от други фактори. Ако спортист в живота не яде протеин и не иска да увеличи броя на протеиновите източници в диетата, той трябва да се погрижи за консумацията на 20 g BCAA, ако не, може да се отпуснат по-ниски дози.

Отзиви

Спортистите пишат разнообразни отзиви за този продукт. Някой няма да го купува заради глутамина в състава, други защото не харесват вкуса. Някои оценяват продукта като адекватен помощник във възстановяването на мускулите след тренировка, докато други смятат, че трябва да стоите далеч от подобни „помощници“, тъй като глутаминът може да се намери по-евтин. Когато купувате спортна напитка, трябва да запомните, че вкусовете са индивидуален въпрос, а за парите им продуктът на този производител е съвсем нормален.