BCAA 6400 от Scitec Nutrition

BCAA 6400 на Scitec Nutrition е комплекс от левцин, изолевцин и валин, аминокиселини с разклонена верига. Продуктът е популярен у нас поради високото си качество и бюджетна цена. Отличава се с добра смилаемост и е подходящ както за професионални спортисти, така и за начинаещи спортисти. Включването на BCAA във вашата диета е полезно както на масово, така и на сушилно. Левцинът активира синтеза на протеини, като действа върху клетъчните рецептори, а изолевцинът и валинът допринасят за анаболизма. Продуктът предпазва мускулната тъкан от разпад при изсушаване и спомага за придобиване на повече маса, когато е необходимо да се изгради.

структура

Това е таблетен продукт. Следователно, той не съдържа багрила, аромати, примеси и други компоненти. Аминокиселините в продукта се съдържат в съотношение 2 към 1 1.

5 таблетки Scitec Nutrition BCAA 6400 дават на тялото:

  • 2 g левцин;
  • 1 g изолевцин и валин

Съставът не съдържа глутамин, за който обикновено са винени такива добавки. Нищо повече, това е един от най-бюджетните продукти на този формат на пазара.

Как да приемате BCAA 6400 от Scitec Nutrition

Препоръчва се прием на добавка от 5 таблетки 3 пъти на ден. Първата порция е сутрин, веднага след събуждането. Трябва да го измиете с вода, около чаша или малко повече. Можете да добавите 2-3 капсули омега-три мазнини, за да насърчите възстановяването след упражнения, да подобрите сърдечно-съдовата система и да опростите изгарянето на мазнини.

Втората порция се пие половин час преди тренировка, също с вода или енергийна напитка, съдържаща кофеин. Третата порция - веднага след упражнение, с вода, можете да добавите към тази порция сок и креатин, ако спортистът набира мускулна маса.

Как да приемате протеин, ако BCAA таблетки ">

Единственият минус, който може да се намери в мрежата за този продукт, е, че той има доста неприятен вкус. Тези аминокиселини с разклонена верига са горчиви, което се разбира, когато се пише, че са "безвкусни". Но без подсладители BCAA, те не задържат вода и със сигурност са подходящи не само за тези, които искат да натрупат мускулна маса, но и за тези, които искат да отслабнат.

Нямаме информация, че продуктът причинява разстроен стомах. Не провокира диария, метеоризъм или други негативни прояви от стомашно-чревния тракт и нарушава усвояването на други хранителни вещества.

Освен това аминокиселините в таблетна форма са по-удобни за мнозина, отколкото в разтворимите. Така че можете веднага да изпиете всички BCAA, да изпиете чаша вода и да отидете на тренировки или кардио, а не да вземете шейкър със себе си. Продуктът е удобен с това, че не се разпада в спортна чанта, не съдържа излишни примеси и е подходящ за културист точно пред очната линия. Тези аминокиселини са качествени и достъпни. Те са избор на спортисти, треньори и любители на фитнеса.