BCAA 12000 прах от Ultimate Nutrition

Ultimate Nutrition BCAA 12000 Powder е спортна добавка на прах, базирана на три основни аминокиселини - изолевцин, левцин и валин. Комплексът се приема с цел увеличаване на скоростта в набора от суха маса, тоест без никаква мазнина, подобряване на релефа на мускулите. В допълнение, добавката значително помага да се възстанови по-бързо.

Спортното хранене може да се използва в периода на масово събиране и сушене, тоест загуба на тегло. Основната характеристика на аминокиселинния комплекс е съотношението на достъпна цена и висока ефективност. Това направи добавката една от най-популярните сред аналозите, произведени от други чуждестранни производители.

структура

Аминокиселинният комплекс, произведен от Ultimate Nutrition, съдържа пълен набор от хранителни вещества, необходими за подхранване на мускулната тъкан. Употребата на добавки може значително да повиши издръжливостта, да получи добър заряд на енергия, да предотврати катаболни процеси.

Аминокиселините, които съставляват добавката, се използват в класическо съотношение 2: 1: 1. В една част от комплекса се съдържа 7, 6 грама прахообразно вещество, което съдържа:

  • левцин - 3 g;
  • валин - 1, 5 g;
  • изолевцин - 1, 5 g.

Това спортно хранене е напълно без всякакви чужди вещества. Без аромати, подобрители на аромата, подсладители. Това не влияе по никакъв начин на ефективността на комплекса, но може значително да намали цената на продукта. Продуктът има горчив, естествен вкус. За да е по-приятно да се използва, спортистите поставят праха в протеинов шейк или го разреждат със сладък сок.

Как да приемате BCAA 12000 прах

Специалистите на производителя съветват да приемате добавката от два до три пъти на ден. Препоръчва се да се пие една порция сутрин, а останалите директно и / или след приключване на тренировката. Ако се занимавате вечер, една порция може да се изпие преди лягане. Лъжица (7, 6 g) от веществото се залива с 200 милилитра всякакъв сок.

Можете да приемате аминокиселинния комплекс редовно. Не правете почивки или курсове за добавки. Експертите не препоръчват да се превишава дневната доза от 20 g от веществото. Ако аминокиселините влязат в тялото над посочената дневна норма, тяхната усвояемост и усвояване рязко се намалява, така че е по-добре да се спрете на максималните три порции.

Добавката може да се приема едновременно с друго спортно хранене. Веществото може да се добавя към средства за повишаване на теглото, креатин и комплекси преди тренировка, както и за повишаване на теглото. Доказано е, че този аминокиселинен комплекс повишава ефективността на приемането на друго спортно хранене, затова е най-добре да го комбинирате с други добавки.

Отзиви

Дълги години Ultimate Nutrition е един от водещите производители на спортни добавки, които произвеждат висококачествени, ефективни и най-важното - достъпни продукти. Отзивите от спортисти, които използват BCAA на Ultimate Nutrition, са предимно положителни. Доста голям брой хора, които тренират, остават недоволни от горчивия вкус. Това всъщност не е недостатък, но показва липсата на подсладители и подобрители на вкуса. Някои спортисти считат това за плюс, тъй като комплексът не съдържа химия, а съдържа изключително активни вещества.