Glavni » general » BBM na WhatsApp: jabuke za naranče

BBM na WhatsApp: jabuke za naranče

general : BBM na WhatsApp: jabuke za naranče

Opeyemi Obembe AKA @hhers je jedan od svjetlijih umova u mobilnom razvoju ovdje. Ima kratak, ali zanimljiv članak koji pridonosi velikom BBM-u u usporedbi s WhatsApp raspravom. Spominje glavna pitanja koja sam već predstavio o tome zašto mi radije BBM na WhatsApp, ali s više detalja. Sljedeći su izvadci iz Opeyemina članka.

Najveća slabost WhatsAppa možda je činjenica da je vezana uz vaš broj i koliko je otvoren taj pristup:

Whatsapp je vezan za vaš broj. Ne sviđa mi se ovo. Svatko s vašim brojem može vas samo pogoditi i to je to. (Da, da, znam da možete blokirati i sve to, ali to je još jedan sloj trenja). Ne mogu računati koliko puta koristim Whatsapp za njuškanje. Poziv s nepoznatog broja? Broj koji ste naišli negdje? Samo dodajte broj kontaktu, osvježite Whatsapp popis kontakata i pregledajte profil.

Zatim, tu je posljednja značajka:

I dvoje, mrzim ono što je Lastsov lik vidio. To je pravi zvuk tamo. Na BBM-u mogu zanemariti vaš razgovor ne otvarajući temu razgovora. Ne dobivate obavijest R. Na Whatsappu, posljednji put vidim, zanemaruju vas i razgovaraju s drugim ljudima.

Opeyemijev zaključak o BBM-u?

Osobno, mislim da je to najbolja poruka platforma vani. Ako imate WhatsApp, stvarno ne trebate BBM. Ali to nije pretpostavka generalizacije. Uzmi to ili ne, ovo BBM4All stvar je ozbiljno sranje.

I područja s Opeyemijem. WhatsApp i BBM, dok su obje velike platforme za izravne razmjene poruka usmjerene prema dvije različite skupine ljudi: WhatsApp prema onima koji žele biti dostupni što većem broju ljudi koji već imaju pristup njihovim telefonskim brojevima, a BBM korisnicima koji više cijene privatnosti i ograničenijih interakcija.

Također pročitajte: Pozdravite na USB On-the-Go na Nokia N900

Prijeđite na svoj blog da pročitate cijeli članak: Zašto BBM kada je Whatsapp?

PS : Nemojte zaboraviti da BBM izjavljuje da će uskoro doći na Windows Phone.

Preporučeno
Ostavite Komentar