Glavni » general » BBM Socijalna platforma ide u Public Beta

BBM Socijalna platforma ide u Public Beta

general : BBM Socijalna platforma ide u Public Beta

BBM (BlackBerry Messenger) Socijalna platforma službeno ide u javnu beta verziju.

To znači da zajednica razvojnih programera BlackBerry sada može iskoristiti moćne društvene aspekte popularne BBM usluge (aktivna korisnička baza od preko 35 milijuna).

Poboljšano iskustvo razvojnog programera - značajke osnaživanja
S ovim beta izdanjem, programeri Java imaju pristup API-jima i značajkama koje im omogućuju izgradnju važnih funkcija u svojim aplikacijama. Oni su temeljeni na korisničkim dozvolama i uključuju pristup i ažuriranje polja u korisničkom profilu, stvaranje prilagođenih područja unutar profila korisnika, pokretanje i ugrađivanje razgovora s prijateljima, pokretanje prijenosa datoteka i dijeljenje aplikacija s prijateljima na popisu kontakata.

Razvojni programeri također imaju mogućnost testirati točan radni tijek i BBM integraciju koju mogu očekivati ​​na uređaju uživo. To je omogućeno posebnim simulatorima za BlackBerry Smartphone OS 5.0 i 6.0.

Više programera iskoristit će nevjerojatne značajke BBM društvene platforme počevši od travnja 2011., kada se planira dodati puna podrška za BlackBerry WebWorks platformu.

Poboljšano iskustvo krajnjeg korisnika - više nego samo chat
Ovim izdanjem BBM Social Platform revolutionizes društvene interakcije. Doživljaj krajnjeg korisnika sada se može proširiti izvan samo slanja poruka / chata na potpuno novu vrstu društveno zanimljivih aplikacija, uključujući multimedijske, igre, usluge temeljene na lokaciji (LBS), VoIP, video i trgovine. Ono što je prethodno bilo osamljeno iskustvo postaje društveno iskustvo. Korisnici dobivaju mogućnost otkrivanja novih aplikacija s prijateljima i dijeljenja iskustva i sadržaja u stvarnom vremenu sa svojim unutarnjim krugom. Oni uživaju u punim prednostima zajednice BBM-a - uvijek prisutne i neusporedive neposrednosti i odaziv.

Također pročitajte: Apple kaže da nema prijemnog problema; to je samo signalne trake

Više informacija o društvenoj platformi BBM i kako on omogućuje razvojnim programerima da dodaju društvene značajke Super Apps svojim aplikacijama mogu se naći na BlackBerry DevBlogu na //devblog.blackberry.com/2011/03/bbm-sdk/

Dodatne pojedinosti vezane uz BlackBerry Messenger i veze na stranice za preuzimanje beta verzije BlackBerry Messenger SDK i na Priručnik za početak korištenja usluge BlackBerry Messenger dostupni su na adresi www.blackberry.com/developers/bbm.

Preporučeno
Ostavite Komentar