Glavni » general » BBM se nije smio smetati kretanju platforme

BBM se nije smio smetati kretanju platforme

general : BBM se nije smio smetati kretanju platforme

Kada je BlackBerry najavio prvi BBM4All, dočekao ga je velika euforija i uzbuđenje. Zapravo, napisao sam vam zahvalnicu Blackberryu za taj potez.

Međutim, ako moje osobno iskustvo i povratne informacije koje sam primio od korisnika BBM-a na raznim mobilnim platformama bilo što za što, možda je BlackBerry trebao ostaviti BBM strogo na vlastitu softversku platformu. Osim BBM za Android OS, aplikacija jednostavno ne čini optimizirana za ostale dvije konkurentske platforme.

Na iOS i Windows Phoneu dolazne poruke odgađaju se, obično dok korisnik ne pokrene aplikaciju. Znam za činjenicu da je pokretanje aplikacije BBM na pametnom telefonu tvrtke Windows Phone rezultat bolnog odgađanja - prazan zaslon gleda korisnika dok čeka aplikaciju da se učita.

Postoji popis frustracija koji otežavaju BBM na tim dvjema platformama. Čak ni Android nije posve bez ikakvih problema. Ovaj je blog obilježen komentarima korisnika koji imaju poteškoće s izvedbom s aplikacijom, osobito na donjim Android smartfonima.

Istina je da je jedina platforma koja BBM radi iznimno dobro je BlackBerry 10. Zašto, ako je glasno zazvao, je li BlackBerry ikad zagušio?

Preporučeno
Ostavite Komentar