Glavni » general » BBM Group utječe na performanse BlackBerrya

BBM Group utječe na performanse BlackBerrya

general : BBM Group utječe na performanse BlackBerrya


Nakon što je upotrijebio osam BlackBerry uređaja - Curve 8520, Curve 8300, Curve 8360, Curve 9860, Bold 9650, Torch 9800, Bold Touch 9900 i Torch 9810 - moj je zaključak da se pridruživanje BBM Grupi na uređaju utječe na performanse uređaj teško. Vaš će BlackBerry postati spor na noćni način.

Svaki put kad sam se pridružio BBM Grupi na svim gore spomenutim uređajima BlackBerry, uređaji su počeli pokazivati ​​ozbiljne kašnjenja i zamrzavanje. BlackBerry OS 7 nije ništa promijenio. Isječak je isti.

Prijatelj je pretplaćen na tri BBM grupe, a ona pronalazi koristeći svoj BlackBerry paklen. Tri grupe! Nažalost za nju, ona kaže da su sva tri važna i vezana uz posao, tako da se ne može ukloniti od njih. Osobno, kad su zaostajanje i zamrzavanje postali nepodnošljivi, odbacio sam se od poznate Mobility BBM grupe (pretpostavljam da me sada propuštaju. Nažalost, dečki ne mogu podnijeti neučinkovitost bilo koje vrste).

Budući da sam napustio sve BBM grupne aktivnosti, moj BlackBerry je radio glatko i nisam iskusio bilo koji od ozbiljnih kašnjenja koja sam navikao. Konačno, ja sam sretan BlackBerry korisnik.

Ako na BlackBerryu imate ozbiljnih zaostajanja i smrzavanja, šanse su da pripadate grupi BBM. Izađite iz grupe i bolje ćete se raditi na uređaju.

Preporučeno
Ostavite Komentar