Glavni » general » BBM se ažurira: vremenski i povučeni poruke sada su dio plaćene pretplate

BBM se ažurira: vremenski i povučeni poruke sada su dio plaćene pretplate

general : BBM se ažurira: vremenski i povučeni poruke sada su dio plaćene pretplate

Otkako je izvršni direktor Blackberrya John Chen preuzeo dužnost, radio je na postizanju profitabilnosti za tada mrtav brand. U novije doba, čuli smo pozitivne vijesti o Kupu koja se vraća plodonosno.

Uspjeh je došao po cijeni koja je uključivala otpuštanje neke radne snage, a što je najvažnije usredotočeno na njihove snage plus kapitaliziranje na zaradu od ovih puteva. BBM za jednog od njih je narasla u korisničkoj bazi jer je preuzeo cross platformu.

Poduzete su mjere za unovčavanje BBM-a. Oglasi su predstavljeni u aplikaciji za chat, besplatni i plaćeni naljepnici, a prilagođeni su korisnicima ponudili kao plaćene mjesečne pretplate.

Negdje jučer, Blackberry je objavio novo ažuriranje svoje popularne BBM aplikacije. Promjena dnevnika navodi da se poruke s mogućnošću uvlačenja, vremenski određene poruke i slično, bit će grupirane u novu BBM pretplatu. Čini mi se da već imamo previše 'plaćenih' dijelova u aplikaciji za razmjenu poruka.

Osobno, rijetko koristim te značajke, samo jednom ili dvaput dotaknem gumb "povuci poruke". Koristite li ih često? Biste li sada platili da ga upotrijebite? Podijeli svoje misli

Preporučeno
Ostavite Komentar