Glavni » general » BBM za Android stijene uz dodatak kanala

BBM za Android stijene uz dodatak kanala

general : BBM za Android stijene uz dodatak kanala

Ako postoji jedna značajka koju sam propustio koristeći BlackBerry Messenger na Android OS, to su BBM kanali. Samo BlackBerry 10 uređaji imali su funkcionalnost na početku. Ali sada se to promijenilo. BBM kanali sada su dostupni na BBM za Android. Jednostavno ažurirajte aplikaciju na BBM 2.0 iz Trgovine Play da biste dobili nove, bogatije značajke.

Što je BBM kanali?

Razmislite o tome kao BBM-temeljen blog. BBM kanali omogućuju korisnicima da razgovaraju s drugim BBM korisnicima o temama koje ih zanimaju. Korisnici mogu pristupiti kanalima o nizu tema od proizvoda, hobija i sporta do zabave, mode, automobila i još mnogo toga. Za robne marke i tvrtke, BBM Channels pruža novi način interakcije i povezivanja s visoko angažiranom i ciljanom mobilnom publikom.

Imam rastući, osobni kanal na kojem dijelim humor i neobične bitove, ali sam bio ograničen kad god nosim Android smartphone. Iako su kanali dostupni i putem računala, ljepotu što ih imate na mobitelu koje nosiš jest da možete spontano objavljivati ​​blog. Kao takav, moj post broj je pretrpio malo u novije vrijeme, budući da Kanali nisu bili dostupni na Android telefonu nosim, a BBM nije dostupan u sustavu Windows Phone. Ali, dragi pretplatnici, gospodin Mo se vratio! PS: PIN za moj kanal je C001E83A8.

Pored kanala, BBM 2.0 ažuriranje donosi i sljedeće:

- BBM Voice: glasovni poziv preko Wi-Fi mreže i mreže
- Dijeljenje lokacije
- jednostavno dijeljenje datoteka i fotografija
- Podrška za Dropbox
- 100 novih emotikona
- Veći kapacitet BBM grupa: sada možete imati do 50 osoba u grupi. Mobilnost BBM Grupa ljudi moraju biti zabavna sada!

Također pročitajte: Xiaomi Redmi 5 Specifikacije, značajke i cijena

IOS telefon ima sličan update. Ažuriran sam na BBM 2.0 na moj SOLO S350. Ažurirajte i recite nam što vam se najviše sviđa aplikacija.

Preporučeno
Ostavite Komentar