Glavni » general » Bitka za točnost virtualnog pomoćnika

Bitka za točnost virtualnog pomoćnika

general : Bitka za točnost virtualnog pomoćnika

Svakim godinama i dalje vidim usporedbu između različitih OS virtualnih asistenta u borbi za tko je točniji, a nedavna koja se vidi je Microsoft i Apple. U pokušaju da promovira Microsoftov virtualni asistent Cortana, tvrtka je došla do novog oglasa koji vidi natjecanje Cortane s Appleovim Siri.

Microsoft odlučuje koristiti Nokia Lumia 635 na iPhone 5s. Microsoft odlučuje da se usredotočite na dijelove na kojima je Cortana najsnažniji, primjerice postavljanje podsjetnika. jedan od primjera pokazuje kako su asistenti bili zamoljeni da podsjetju "kad me moja supruga poziva da podsjeti na svoju sretnu godišnjicu", a Siri jednostavno kaže da to ne može učiniti. Umjesto toga, samo će postaviti podsjetnik za podsjećanje tako da to možete sami izvršiti.

U nastavku možete pogledati cijeli videozapis.

Prije je analitičar iz Gene munstera proveo istraživanje nakon što je zatražio Google Now i Siri oko 800 pitanja i Google Now nešto je točniji od Siri s oko 2%, iako je istraživanje provedeno u prosincu prošle godine Siri je bio točniji oko 2%, U oba slučaja utvrđeno je da su Siri i Google Now barem 80% točnosti.

Izvor slike: Prlog

Izvor: Gsmarena

Preporučeno
Ostavite Komentar