Glavni » general » Bitka za Etisalat Geek Force natječaj za zapošljavanje ulazi u završnu fazu ... Kao što su Top 10 natjecatelji su otkrili

Bitka za Etisalat Geek Force natječaj za zapošljavanje ulazi u završnu fazu ... Kao što su Top 10 natjecatelji su otkrili

general : Bitka za Etisalat Geek Force natječaj za zapošljavanje ulazi u završnu fazu ... Kao što su Top 10 natjecatelji su otkrili

Lagos, 26. srpnja 2013 . : U skladu sa svojom trajnom opredjeljenjem da svojim klijentima, a posebno mladima, pruži priliku da se pridruži radnoj snazi, najinovativnijoj i najbrže rastućoj telekomunikacijskoj tvrtki u Nigeriji, Etisalat je nedavno predstavio Top 10 finalista svog staža za Geek Force natječaj na medijskom događaju održanom u hotelu Wheatbaker, Ikoyi.

Etisalat Geek Force Internship Contest koji se fokusira na dva temeljna područja inovacije i zadovoljstva kupaca još je jedna jedinstvena ideja vodeće tvrtke telekomunikacija. Natjecanje se dogodilo kao rezultat etisalatove predanosti pružanju inovativnih proizvoda i usluga svojim klijentima, ali i pružanja platforme koja bi pomogla u razvoju karijera na kreativan i uzbudljiv način.

Govoreći na događaju, glavni izvršni direktor tvrtke Etisalat Nigeria, g. Steven Evans, otkrio je da će pet pobjednika natječaja, koji je započeo kao online natjecanje osmišljeno za zapošljavanje inovativnih i tehnološki pametnih pojedinaca, imat će priliku za jednogodišnju plaću s Etisalatom Nigerija. 10 pripravnika koji se natječu za pet mjesta Geek Force Internshipa su Peter Ndirpaya, Habib Lawal, David Alozie, Victor Alayande, Muyiwa Iyowu, Onyemaechi Okafor, Okon Etim, MOBILITY vlastiti Tajinere Sagay, Gbenga Olaoye i Valentine Ubalua.

Objašnjavajući proces selekcije, Evans je otkrio da je natjecanje dizajnirano u modelu društvene medijske stvarnosti koja je zahtijevala natjecateljima da prenesu videozapise od 2-3 minute koji pokazuju kako su bili geeki. "Primili smo više od 1000 zanimljivih videozapisa i prošli kroz strog postupak odabira za odabir 41 videozapisa koje smo prenijeli na mrežu radi glasovanja. Najboljih 20 videozapisa odabrano je na temelju našeg Facebook / Tumblr stranice, a 20 natjecatelja su se suočavali s panelom sudaca koji su donijeli tešku odluku o odabiru 10 najboljih natjecatelja koje imamo danas, " On je rekao.

Također pročitajte: Transformatori: Nokia mjenjači oblika

"Top 10 finalista idu dalje i rade u pet odjela u našoj organizaciji; bit će dodijeljeni nizom zadataka i testova, kao i mentora iz našeg višeg menadžmenta. Nakon šest tjedana, prvih pet će biti pobjednici jedne godine Geek stažiranja u Etisalatu ", dodao je.

Preporučeno
Ostavite Komentar