Glavni » general » Čitač baterija: Neka vaš uređaj sa sustavom Android pročita vašu razinu napunjenosti baterije

Čitač baterija: Neka vaš uređaj sa sustavom Android pročita vašu razinu napunjenosti baterije

general : Čitač baterija: Neka vaš uređaj sa sustavom Android pročita vašu razinu napunjenosti baterije

Čitač baterija je aplikacija koja vas informira o statusu baterije telefona čitanjem razine baterije. Aplikacija može biti konfigurirana za čitanje u muškom ili ženskom glasu. Naravno, odabrao sam žensku opciju glasa. Idite kupiti shawarma ako vam to krpelja. LOL. Također vam daje mogućnost da vam se razina baterije očituje u intervalima od 10%, tako da možete odabrati što više opcija od 10% do 100%.

Čitač baterija obećava vam da se brinete o zaboravljanju da je punjač dugo priključen kada je baterija potpuno napunjena, što može oštetiti bateriju, jer će aplikacija zatražiti da isključite punjač nakon što je baterija potpuno napunjena.

Prvi dojam

Nisam ga trčao na telefonu više od 30 minuta, pa nemam puno povratnih informacija. Međutim, pokrenuo sam brzu probnu verziju: kad se napunim telefonom i isključim punjač, ​​piše: "Molimo napunite punjač iz izvora napajanja kako biste uštedjeli energiju." To je čudno i zvuči kao što bi trebalo reći kada je telefon potpuno napunjen dok je priključen. Očekivao bih da nešto kaže: "Telefon je isključen iz izvora napajanja." Ovo bi bilo dobro za vrijeme kad netko odspoji vaš telefon bez vašeg znanja, ili javni napajanje se isključi.

Aplikaciju je razvila Ashraf Alshahawy i dostupna je za Android 4.0 uređaje i kasnije.

Preuzmite Reader za baterije iz Trgovine Play i recite nam što mislite o aplikaciji.

Također pročitajte: Novi Samsung Galaxy Watch je ovdje u 2 veličine; ispustite svoj stari zupčanik
Preporučeno
Ostavite Komentar