Glavni » general » Trajanje baterije na X10 Mini pro

Trajanje baterije na X10 Mini pro

general : Trajanje baterije na X10 Mini pro

Životni vijek baterije postao je glavobolja za većinu današnjih pametnih telefona sa zaslonom osjetljivim na dodir. Oni zasloni s fancy korisničkim sučeljima koji zahtijevaju high-clock procesore jednostavno guzzle humongous količine energije. U mnogim slučajevima, baterije ne traju tijekom dana teške uporabe.

Imam X10 Mini Pro već nekoliko mjeseci. U pravilu me dobiva kroz dan intenzivne uporabe. Intenzivnom upotrebom mislim da Mini Pro automatski sinkronizira s Gmailom, Google kontakte i Google kalendarom na 3G vezu, izrađuje i prima pozive, šalje i prima SMS i koristi se za Facebook i web pregledavanje.

Usporedbom, na primjer, morala sam postaviti Nokia N900 da se poveže s mojim poslužiteljem pošte jednom svakih 2 sata kako bi baterija mogla trajati do 17 sati. Ako postavite klijenta e-pošte na vrijeme sinkronizacije od 5 minuta, baterija N900 odustaje za nekoliko sati.

Pokrenuo sam ekstremno testiranje baterije na X10 Mini Pro kako bih vidio koliko će to očekivati ​​u najgorem slučaju. U ovom testu ovdje su parametri koje sam postavio:

  1. Napunio sam punu bateriju
  2. Postavite mrežni način za uvijek na 3G
  3. uključio je WiFi radio
  4. uključili su Bluetooth
  5. postavite glasnoću na najglasnije
  6. postavite Gmail sinkronizaciju na automatsko, tako da uvijek dobivate e-poštu u stvarnom vremenu
  7. postavite pozadinsko svjetlo zaslona na najsvjetlije
  8. gledao je film oko 20 minuta
  9. igrao je neku glazbu oko 10 minuta
  10. automatska sinkronizacija s Google kalendarom i kontaktima

Tijekom perioda testa sam primio 2 SMS razgovora i imao tri telefonska poziva od malo više od 4 minute. Također sam pregledavala web 1 sat.

Također pročitajte: Kako provjeriti svoj BVN pomoću mobilnog telefona

Test je započeo u 7, 25 sati. Oko devet sati i dvadeset minuta kasnije, X10 Mini pro zaustavio se u 4, 43 sati. Takav rezultat u ekstremnoj situaciji sugerira da je moje redovito iskustvo da baterija traje danje ili više.

X10 Mini Pro baterija je vrlo slična Touch Pro2-u. Sigurno mnogo, puno bolje od onoga što N900 pruža.

Preporučeno
Ostavite Komentar