Glavni » general » Životni vijek baterije je nova revolucija pametnih telefona

Životni vijek baterije je nova revolucija pametnih telefona

general : Životni vijek baterije je nova revolucija pametnih telefona

To je i vrijeme. Već godinama korisnici pametnih telefona većinom su pretrpjeli loš životni vijek baterije. Mnogi su se umorili zbog nošenja energetskih banaka. Sada, izgleda, ako mrziš skrb za pametni telefon dan naprijed i natrag, možete se nasmiješiti. Na svim stranama novi brandovi smartphonea napadaju kapacitet baterije bijesom.

Od ranijih Gionee-a s 4, 000 mAh baterija u svom pametnom telefonu (Gionee M2) sada imamo više brandova koji guraju omotnicu. 5000 mAh. Sada čak i 6000 mAh. Približavamo se danima u kojima su na našim telefonima vodili dva ili više dana u jednom naplatu, što je dobra stvar.

Imajte na umu da glavni brandovi uglavnom ignoriraju trend. Osim nekoliko fableta s jako dobrim životnim vijekom baterije, stari dječaci udobno su zabranjeni u sve drugo osim baterija. Tako su zanemarivali dual-SIM tehnologiju sve dok nova djeca nisu imala znatnu količinu svoje pite. Povijest će se ponoviti, čini se.

Trajanje baterije je nova revolucija. Emerging markets su kazališta ovog rata.

Možemo svjedočiti kao što su Gionee, Innjoo i Infinix guraju granice da nam nude novac s novim telefonima s velikim vijekom trajanja baterije.

Prvi pokušaji pakiranja ogromnih baterija u moderne pametne telefone bili su razumljivo važni. Ali pametni telefoni su odavno postali razrjeđivač i razrjeđivač da 8, 9-inčni debeli telefon (Infinix Hot Note) može udobno držati 4000 mAh baterije sada.

To je revolucija u baterijskom napajanju. Potrebna revolucija.

Preporučeno
Ostavite Komentar