Glavni » general » Sigurnosno kopiranje i sinkroniziranje kontakata, slika, SMS-a i kalendara s ZYB-om

Sigurnosno kopiranje i sinkroniziranje kontakata, slika, SMS-a i kalendara s ZYB-om

general : Sigurnosno kopiranje i sinkroniziranje kontakata, slika, SMS-a i kalendara s ZYB-om

Ako iz bilo kojeg razloga puno promijenite telefon, morate biti upoznati s problemom prijenosa vaših kontakata.

Jedan od načina rješavanja tog problema je redovito sigurnosno kopiranje datoteka. Ali to ne mora biti ograničeno samo na kontakte. Druge datoteke, kao što su SMS, slike i unosi kalendara, također se mogu sigurnosno kopirati.

Ako imate računalo, možete izraditi sigurnosnu kopiju svog telefona putem bilo kojeg PC Suite proizvođača koji podržava. Ako ne, usluga online rezervnih usluga je izvediv alternativa.


ZYB je online sustav koji podržava sve podatke za kontakt na telefonu s internetom. ZYB automatski ažurira vaše kontakte, telefon i internet, kad god vi ili vaši prijatelji promijenite ili dodate informacije. Ova osnovna funkcionalnost je besplatna.

U osnovi vam je potrebna GPRS / EDGE / 3G / HSDPA veza, a možete sigurnosno kopirati i vratiti svoje datoteke bilo gdje, bilo kada dok ste unutar pokrivenosti mrežom.

Također možete sigurnosno kopirati kontakte slanjem SMS poruka na unaprijed određeni broj. Sigurnosne kopije slika mogu se obavljati i putem MMS-a.

Prednost te online usluge je da niste povezani s izradom sigurnosnih kopija i vraćanjem iz samo jedne lokacije (gdje god vaše računalo doživjelo).


Uz sigurnosno kopiranje kontakata, ZYB također sigurnosno kopira vaše kalendarske zapise. Također možete sigurnosno kopirati SMS, slike i videozapise za malu pretplatu.

Osim toga, ZYB vam pokazuje svoje društvene promjene iz Facebooka, Twittera, Flickra, Hyvesa i blogova.

Zvuči kao nešto što bi moglo koristiti? Zatim prijeđite na ZYB.COM da biste se prijavili besplatno i držite telefon sinkroniziranom.

Također pročitajte: Korištenje Zain paketa podataka za internet pregledavanje na računalu
Preporučeno
Ostavite Komentar