Glavni » general » Back-up-My-Phone - BUMP za Symbian

Back-up-My-Phone - BUMP za Symbian

general : Back-up-My-Phone - BUMP za Symbian

Izrada sigurnosnih kopija podataka slična je "osiguranju". Ne trebate ga, dok ga stvarno ne trebate. Do tada je prekasno!

Postoji nekoliko primjena i metoda za sigurnosno kopiranje sadržaja mobilnog uređaja. Onaj koji odmah dolazi na pamet je popularni PC-Suite (ako želite podupirati računalo). Možete odabrati kopiranje sadržaja telefona na datoteku na samom telefonu, a zatim ga Bluetooth / prenijeti na drugo mjesto za čuvanje.

Alternativno, možete odabrati backup na negdje u stratosferi (oblak).

Dvije od besplatnih sigurnosnih kopija aplikacija na uređaju koje sam koristio su:

Prijenos kontakata (za Symbian s60V3 i ranije) koji se mogu preuzeti iz My-Symbian trgovine (Imajte na umu da možete koristiti ovu aplikaciju pomoću Symbian ^ 1 / S60v5 korištenjem virtualne aplikacije tipkovnice pod nazivom 'VirtualKeyBoard')

Kontakti BackEXT za s60v3 / s60v5) - koje možete iskoristiti od APNIAPPS

Možda biste im trebali dati i vrtnju.

Ako vam je draža mogućnost stvaranja sigurnosne kopije u oblaku (uz dodanu opciju sveobuhvatne i potpune sigurnosne kopije telefona, isprobajte BUMP (Izradi sigurnosnu kopiju mog telefona).

Usluga BUMP koristi aplikaciju koju ćete instalirati na uređaj za sinkronizaciju podataka s poslužiteljem. Omogućuje vam selektivno usklađivanje svih vaših podataka s telefona (ne samo kontakata) - kalendar kontakata, tekstualnih poruka itd

Kao i kod bilo koje druge usluge oblak (osobito besplatno!), Mudro je ne osloniti se na jednu. Ako se probudite i otkrijete da je služba pušila, tko će tužiti?

Također pročitajte: Twitter za Blackberry 1, 1 pokreće u beta verziji

BUMP je tvrtka One Dot Limited UK i usluga je financirana putem oglasa u aplikaciji. Dakle, usvojite srategiju koja najbolje radi za vas, ali, podupirajte taj podatak / datum DANAS!

Preporučeno
Ostavite Komentar