Glavni » general » (Smiješno) B29 priča: Telefon zamijenio je loše

(Smiješno) B29 priča: Telefon zamijenio je loše

general : (Smiješno) B29 priča: Telefon zamijenio je loše

Sirkastiqov profil na Twitteru ne govori nam ništa o njemu, osim što će njegov račun prestati postojati do 31. prosinca. O, pozadina ima bocu Jacka Daniela. To bi nas trebalo roditi. Moj omiljeni viski u cijelom svijetu! Ali ovaj post na blogu nije riječ o viski. Sikastiq ima vrlo smiješnu istinsku životnu priču o tome kako je 2008. godine prešao na stari Nokia 3650 za Sony Ericsson P990. Sve sam ovdje stavio ovdje za čitanje (i smijeh) zadovoljstva. - Gospodine Mo

Mislim da je godina bila 2008. Mjesec je bio prosinac i dan je bio 29. godina. Upravo sam koristio Nokia 3650. Mislim. Jedan od onih prvih kamera telefona i bilo je jasno da je Gospodin htio da nadogradim. Nova godina pozvala i htjela sam ga ući s jednim od onih telefona koji su koristili stylus i bili su velika. Dakle, dame i gospodo, nastavio sam nastaviti s Computer Villageom kako bi moj san postao stvarnost. Imala sam sa sobom moj stari telefon i oko N10, 000. Plan je, naravno, bio obaviti zamjenu, dodati novac i dobiti dragocjeni p990. Bože, bio sam toliko uzbuđen.

Tako sam stigao s vlastitim nogama i vidio one ljude koji prodaju telefone na ulici. Na pitanje da li je imao telefon, rekao je da. Ne mogu se sjetiti njegovo ime sha, ali on mi je pokazao P990. Igrao sam s njim, čak sam napravio demo poziv i sve kako bi bili sigurni da je radio. Baba me odveo s ulice govoreći: "Ovdje ne možemo poslovati, prije nego što ti agerozi od vas zatraže da ih riješite". Dakle, odveo me u šupu. Sve to dok je omotala P990 u bijelom rupčiću rekavši kako ne želi da ogrebotine i tako drži svoje telefone. Ja nisam ni obraćao pažnju. Baš sam bio uzbuđen jer se moja razina mijenjala. Nigga samo daj mi telefon, abeg.

Također pročitajte: Upravljanje potrošnjom mobilnog interneta na Androidu

Dakle, hlađenje u ovom prologu, pregovarajući. Kaže da moram odreći telefon i novac. Ja sam poput: "Koliko?"

On kaže kao N15, 000. Ja sam kao, "Samo pogledajte ovo muljaža. Dat ću vam posljednje 10, 000 godina. "Smanjuje neki udarac i slaže se s njim. Uzima moj telefon kako bi ga provjerio. Rekao mi je da će zaustaviti bicikl za mene, tako da me agrumi ne bi smetali odmah kad smo gotovi. Ja sam poput Okak. Uzima N10, 000, računa i onda dobiva bicikl za mene. Kaže mi da ne zaustavljam zbog tih agobolja. I on mi je predao rupčić.

Muškarci i braćo, na ovaj sam bicikl tako uzbuđeno i rekao biciklom: "Idite i nemojte se zaustaviti!"

Voditelj bicikla odveo me u Avenue Allen prije nego sam sišao. Držao sam se na ovom rupčiću kao što je moj život ovisio o tome. Fam, bio sam sada veliki dječak. Sada će me poštovati. Došao sam službeno. Znaju li one od nas koji imaju P990s? Shiiii.

Rekao sam, dopustite mi da provjerim telefon. Skinuo sam nabujalu. Djeca Božja, odbacila sam čašu - i gledajući me u svemu, to je slava bila sjajna bijela šipka B29 sapuna. Pogledao sam sapun, sapun me pogledao ... Pogledao sam sapun. Pokucala sam sapun. Možda je to bio slučaj za telefon. Okrenuo sam sapun. Nema gumba, nema zaslona. Bio sam slab, momci. Bio sam slab. Stajala sam nekoliko minuta gledajući ovaj sapun.

Također pročitajte: Fashola otvara Samsungovu inženjersku akademiju

Izgled. Uzeo sam najbrži bicikl natrag u Computer Village. Naravno, to je bio instinkt. Nisam vidio prodavatelja. I dalje sam imao krvavi sapun. Pitala me sada jedan idiot: "Broda, zašto ti voliš par? Ne dajete li kremu koja je slijedila sapun? "

Dame i gospodo, prodala sam svoj telefon i platila dodatnu N10, 000 za B29 sapun (bez prateće krema). To je najvjerojatnije najskuplji sapun B29 u povijesti Nigerije.

Preporučeno
Ostavite Komentar