Glavni » general » Izbjegavajte visoke troškove roaminga kada putujete s ovim savjetima

Izbjegavajte visoke troškove roaminga kada putujete s ovim savjetima

general : Izbjegavajte visoke troškove roaminga kada putujete s ovim savjetima

Poslovanje na novom mjestu ili istraživanje novih kultura i odredišta može biti vrlo izazov. Jedna stvar koju ne želite učiniti je povećati ogroman glas i / ili podatkovne račune. Kao takav, znajući kako izbjeći visoke troškove roaminga tijekom putovanja je važno.

Kako izbjeći visoke troškove roaminga tijekom putovanja

Mobility Arena i Jumia Travel ističu nekoliko stvari koje možete učiniti kako biste izbjegli visoke troškove roaminga kada putujete izvan vaše zemlje.

  1. Dobivanje lokalne SIM - glasovne pozive i naknade za podatke visoke su ako roaming. Kupite lokalnu SIM karticu na odredištu za upotrebu tijekom svog boravka. To će smanjiti troškove za mobilne uređaje.
  2. Wifi - što je više moguće, koristiti hotele koji pružaju besplatnu uslugu wifi gostima. U sigurnosne svrhe savjetujemo vam da izbjegavate besplatni WiFi na javnim mjestima. Ako ih apsolutno morate upotrijebiti, nemojte obavljati osjetljivu aktivnost, npr. Financijske transakcije.
  3. Koristite pakete podataka - Bez obzira na to jeste li roaming svoj redak ili koristeći lokalnu liniju, ako morate koristiti mobilne podatke, kupite paket. Ako se roaming, neki mrežni operatori omogućuju da kupite roaming paket podataka prije nego što odletite. Ako kupujete lokalnu SIM na odredištu, zatražite od zračne luke. Često postoje telekomunikacijski kiosci koji će vas savjetovati i pomoći vam da se pretplatite na aerodrom.
  4. Koristite internetske pozive (audio i video) - Pozivi putem interneta su jeftiniji od tradicionalnih telefonskih poziva. Koristite Skype, WhatsApp, BBM i slično za audio i video pozive za uštedu novca.
  5. Isključivanje automatskih ažuriranja i aplikacija u pozadini - Napuštanje automatskih ažuriranja potrošiti će vaše podatke u pozadini i povećati troškove. Pričekajte dok se ne vratite kući kako biste ažurirali svoj smartphone i aplikacije. Držite bilo kakva preuzimanja koja nisu bitna dok se ne vratite kući.
Također pročitajte: Spremanje podataka: JustFlyovi savjeti za izbjegavanje masivnih troškova podataka tijekom putovanja

Nadamo se da će vam gore navedeni savjeti pomoći pri održavanju vaših troškova za mobilne uređaje unutar vaših putovanja.

Preporučeno
Ostavite Komentar