Glavni » general » Audax Solutions nastoji utjecati na nigerijski ICT ekosustav u stilu

Audax Solutions nastoji utjecati na nigerijski ICT ekosustav u stilu

general : Audax Solutions nastoji utjecati na nigerijski ICT ekosustav u stilu

Audax solutions Limited, tvrtka za informacijsku komunikacijsku tehnologiju (ICT), održala je predavanje na svojoj Lekki bazu kako bi svoje usluge i sadržaje predstavila programerima, blogerima i ostalim dionicima u nigerijskom tehnologijskom ekosustavu. Predavanje je bilo prvo od njegovih predavanja s ciljem izgradnje i osnaživanja programera. Audax nastoji katalizirati informatičko obrazovanje i osposobljavanje nudeći tečajeve od 3 do 5 dana u širokom rasponu sfere ICT-a, kao i pružanje usluga za dionike industrije.

Impresivni sadržaji koje je Audax imao na zaslonu uključivali su:

- dvije prostorije za vježbanje u prizemlju, oba opremljena laptopa po sjedalu,
- elektroničke ploče,
- bežični pristup internetu,
- projektori, i još mnogo toga.

Jedna od prostorija za vježbanje je 110 korisnika, a druga 40 mjesta. Na drugom su katu i druge sobe za sastanke za različite namjene. Kada razmišljate o mjestu održavanja vašeg sljedećeg događaja, bilo da je riječ o temeljnom razvoju trenera ili razmjeni seminarskog stila, misli Audax.

Ali trening i događaji nisu sve što se radi o Audaxu. ICT tvrtka se bavi razvojem i testiranjem softvera i mobilnih aplikacija.

Uvrštena u 2011., Audax ima tehnička partnerstva s ključnim domaćim i međunarodnim igračima, uključujući i tvrtku PluralSight, kako bi pružila rješenja koja pružaju vrijednost i potrošačima i robnim markama u cijeloj Nigeriji. Posjetite Audax web stranicu na www.audax.com.ng.

Preporučeno
Ostavite Komentar