Glavni » general » Napad broja ubojice!

Napad broja ubojice!

general : Napad broja ubojice!

Možda ste jučer primili tekstualnu poruku / e-poštu ili vidjeli Facebook ili Twitter post o ubojitom broju "09141" koji je očito trebao udariti ljude mrtve nakon što odaberu poziv od njega. Prema glasine, ubio je sedam osoba (nikada nije povećalo od sedam) jučer, a ima i neke druge brojeve ubojica koje ga pomažu u njegovim dužnostima.

Ovo zvuči kao glasina o prije nekoliko godina o nekom drugom broju. Znam da bih mogla povrijediti neke osjećaje koji to govore, ali osobno, vjerujem da je to samo glasina bez ikakve istine u tome jer sam samo čuo, ali nikada nisam vidio dokaze smrti i osobno, ja sam logična osoba, d više od nečega da me uvjerim u ništa.

Međutim, to bi moglo biti velika virusna marketinška strategija za svaku tvrtku spremnu širiti zujanje o svojim proizvodima, npr. Sagom Mirinda Aliena (Orange Men in Lagos) toliko godina unatrag.

To je sve za sada, ali molim vas, volio bih znati kako se tehnike koriste u ubijanju, a ako netko ima dokaze o "ubojstvima", moram se ispraviti, međutim, ako slučajno primite poziv od " broj ubojice "i odlučite pokupiti, nemojte me kriviti

Preporučeno
Ostavite Komentar