Glavni » general » Ideja aplikacije za ATM lokator; Aso Ebi previše

Ideja aplikacije za ATM lokator; Aso Ebi previše

general : Ideja aplikacije za ATM lokator;  Aso Ebi previše

Moja ljubav prema aplikacijama otvorena je tajna, ali vjerujem da želim još više naginjati brod za generiranje ideja za aplikacije i to je glavna poruka iza današnjeg pisanja. Morat ćete sa svojom pričom pratiti tendencije. Tako sam prošle subote odlučio prisustvovati vjenčanju oko Egbeda, iako sam znao da gotovina na meni nije dovoljna. Bio sam uvjeren da će me obližnja banka s radnim bankomatom otkazati. U to je vrijeme zvučalo kao dobro osmišljen plan pa sam i ja išao s njim. Izašao sam i počeo uzimati odgovarajuće autobuse do željenog odredišta, ali novac je istekao. Budući da sam bio u području u kojem nisam navikao, počeo sam tražiti znakove banaka posvuda. Pronašao sam dvije, ali bankomati su odbili izdati novac.

Skenirala sam područje, ali nisam više vidjela blizu, pa sam počeo pitati ljude. To je bio bezuspješan napor, jer su davali neukusne smjernice, čak i ako su smjerovi bili dobri, bio sam previše uznemiren da bi zapravo uhvatio ono što su govorili, a kamoli neka se utopiti s razumijevanjem. Na kraju sam izgubila dva sata samo da nađem radni ATM. Uvjerite se u moć sposobnosti razmišljanja da započnem, počela sam razmišljati o tome kako je jednostavan život ako imam aplikaciju locatora lokacije. Sve što bih trebao učiniti je bušiti na mojem točnom mjestu i mogla bi izbaciti popis radnih bankomata koji su mi najbliži. To bi značilo izbjegavanje onih koji ne rade. Također bi mi uštedio mnogo vremena.

Ta vrsta aplikacije bit će čuvar života. Iako, kako ovdje sjedim i razmišljam o tome, sigurno zvuči prilično skupe projekt. Osim toga, kako smo sigurni da će sve banke u Nigeriji biti dovoljno zadužene da vide ovu aplikaciju? Pa mislim da je razmišljanje moje, pa mogu sjesti cijeli dan i zamisliti što želim. Postoji li takva aplikacija već tamo? Sumnjam, ali mogu biti u krivu.

Također pročitajte: Savršena veličina prikaza, prema Apple

Konačno sam došao na vjenčanje, ali u jednom komadu. Kao da bi ostali gosti primijetili. Dok sam uživao u kombinacijama boja gostiju ukrašenih u Aso Ebi robu, pitala sam se ima li Aso Ebi app, gdje se može proći kroz obrasce Ankarah i Aso Oke materijala. Možda aplikacija može korisnicima omogućiti i narudžbe. Svakako izgleda kao uspješan posao i vaš je zadatak. Sve što trebate učiniti je doći do kraja ovog članka i neću tražiti rez. Ako želim produljiti svoju maštu, predložit ću stvaranje kartice gdje korisnici aplikacije mogu stvarati vlastiti obrazac. Je li to mudra ideja? Nikada ne znate dok ne probate.

Vrijeme mojega razmišljanja je gotov. Duty poziva, pa moram ići. Dođite do toga razmišljati, danas je prvi dan kada sam zapravo sjedio na mjestu pisanja u gotovo dva tjedna. Pretpostavljam da je to razlog zašto su ideje za aplikacije malo ponižene, ali sve što se mijenja. Mislim da je moj osobni cilj mobilnosti da postane središte ideja za aplikacije. Nadajmo se da mogu nastaviti sa sobom. To će biti svi ljudi. Udario me na cvrkut. Ja sam i dalje operatori.

Preporučeno
Ostavite Komentar