Glavni » general » Asus Zephyrus ima malo hlađenja trik za rukav

Asus Zephyrus ima malo hlađenja trik za rukav

general : Asus Zephyrus ima malo hlađenja trik za rukav

Većina PC igara voli ideju ožišćenijih i jačih prijenosnih računala. Međutim, to zapravo nije bio slučaj; najbolje komponente gaming prijenosnih računala gotovo uvijek dovelo do bulkier sustava. Međutim, novi koncept Nvidia Max-Q postavljen je za promjenu stvari u ovom području, s energetski učinkovitijim verzijama grafičkih čipova GeForce 10 serije s tanjim tijelima. Prvi primjer Max-Q je novi Asus Zephyrus laptop.

Asus Zephyrus je 15-inčni sustav iz asus republike Gamers raspon. Prva stvar oko Zephyrus laptopa je da unatoč Intel Core i7 procesoru i Nvidia GeForce 1080 GPU, to je nevjerojatno tanak. Teži čak i manje od 5 kilograma. Prijenosno računalo sa sličnim setovima dijelova bi težilo najmanje 8 kilograma i bilo bi puno deblji. Sada, tanki laptop, Zephyrus zahtijeva sustav hlađenja za snažan procesor. Zato laptop koristi besprijekoran trik kako bi bio cool; kada ga otvorite, cijela dno se diže, stvarajući zračni prostor veličine 6 mm kako bi sustav bio hladan.

Neobična stvar o ovom prijenosnom računalu je touchpad. To je premješteno na desnu stranu tipkovnice umjesto tradicionalnog položaja ispod tipkovnice. To bi se moglo pokazati problematičnim jer su korisnici prijenosnog računala proveli dosta vremena pri navikavanju na podloge ispod tipkovnice. Sasvim, izvješća su izjavila da dodirne površine premašuju očekivanja igraćih prijenosnih dodirnih ploha.

U pogledu performansi, Asus Zephyrus izvodi o onom što se može očekivati ​​od Nvidia GeForce 1080 GPU / Intel Core i7700HQ CPU. Nedostatak je što nema puno dodjele za bateriju. Izvješća sugeriraju da uređaj može raditi manje od 2 sata i 30 minuta na jednom punjenju. No, onda je to mala cijena za plaćanje glatkih izgleda sa 120 Hz zaslonom. Imajte na umu da su većina zaslona za prijenosnike 60 Hz. Zephyrus podržava Nvidijinu G-Sync tehnologiju, koja sinkronizira izlaz GPU-a na brzinu osvježavanja zaslona. Također, razlučivost zaslona iznosi 1.920 x 1.080 piksela.

Također pročitajte: Ovaj titanski kovčeg za iPhone XS fantastičan je i tako je i cijena

Asus Zephyrus bi okrenuo glave s tanjom i glatkim zaslonom. Međutim, neugodan položaj dodirne ploče možda neće dobro sjediti s nekim ljudima. Također, cijena se čini prilično strmom; prijenosno računalo troši ogromne 2, 699, 00 dolara.

Preporučeno
Ostavite Komentar