Glavni » general » Asus Transformer Pro T304: Surface Pro, bilo tko?

Asus Transformer Pro T304: Surface Pro, bilo tko?

general : Asus Transformer Pro T304: Surface Pro, bilo tko?

Microsoft Surface Pro je najsnažniji odvojivi tablet i zadržao je značajan trag na tržištu Windows 2-u-1, u obje izvedbe i mindshare. Međutim, drugi OEM partneri pridružili su se borbi, a postojalo je nekoliko uređaja koji se natječu s Surface Pro, s različitim uspjehom. Asus Transformer Pro T304 je jedan od uređaja koji izgledaju gotovo kao Surface Pro u smislu dizajna, ali je sasvim drukčiji u svemu drugom.

U stvari, Asus Transformator Po T304 je toliko sličan Surface Pro-u da izgleda da biste, ako biste vidjeli oba uređaja usporedno s druge strane prostorije, imali teška vremena da ih razdvojite. Oba uređaja imaju izrazito sličnu šasiju od magnezijevog slitina, gotovo identičan potporanj, a poklopac tipkovnice na oba uređaja izgleda vrlo slično. Međutim, tu su sličnosti završile. Surface Pro osjeća nešto bolje u rukama nego Transformer Pro.

Transformator Pro T304 ima puno mogućnosti za unos podataka. Uređaj se može koristiti kao tablet s jednim dodirom i / ili olovkom, a možete dodati i tipkovnicu. Poznata je struktura tipkovnice, sa svim pravim veličinama na pravim mjestima i pričvršćena je pomoću magneta i pogo pin konektora, što znači da nudi tipične ravne i nagnute tipkovničke pozicije.

Asus također uključuje Active Pen sa Transformer Pro T304. Ova olovka nudi 1, 024 razine osjetljivosti na tlak, u usporedbi s 4, 096 razina osjetljivosti na tlak iz Surface Pro. No zaslon osjetljiv na dodir s 10 točaka reagira brzo i točno, što je danas standard za uređaje sa zaslonom osjetljivim na dodir Windowsa 10 danas. stoga pruža izvrstan doživljaj u načinu rada tablet računala ili prijenosnog računala.

Također pročitajte: Microsoft i Samsung u tjeskobi nad Windows ažuriranja

Asus Transformer Pro T304 ima čitač microSD kartica, priključak USB 3.1 Type-A, HDMI priključak pune veličine i priključak USB 3.1 Type-C. Nažalost, priključak vrste C nije Thunderbolt 3 opremljen. Nadalje, ne možete koristiti priključak Type-C za napajanje uređaja jer dolazi s standardnim A / C adapterom.

U pogledu prikaza, Transformer Pro T304 nije sasvim do razine Surface Pro. Uređaj ima 12, 6-inčni zaslon s razlučivosti zaslona od 2, 160 x 1, 440 ili 206 PPI. U uporabi, zaslon Transformer Pro T304 je dovoljno dobar, s pristojnim bojama i prihvatljivim videom. Naravno, uvijek možete prilagoditi zaslon pomoću uslužnog programa tehnologije Asus Splendid. Za zvuk, uređaj nudi dvostruke zvučnike koji se nalaze na svakoj strani tablice prema dnu zaslona. Asus obećava 96 decibela zvuka, pametnog pojačala tvrtke Texas Instruments, s ciljem povećanja glasnoće bez oštećenja zvučnika i potvrde Harmon Kadona, što bi trebalo pružiti vrhunsko audio iskustvo.

Uređaj radi prilično slabo u smislu trajanja baterije. Na teškom testu, Transformer Pro T304 je trajao samo dva sata i 14 minuta. To znači da se ovaj uređaj treba koristiti s punjačem i utičnicom u blizini.

Ako ste zadovoljni ovim značajkama, zasigurno ćete naći cijenu od 1.000 dolara kao jeftino. To uključuje poklopac tipkovnice i olovku za potpunu produktivnost. Asus Transformer Pro T304 je čvrsta vrijednost u tom stroju za tu cijenu i zadovoljava potrebu većine ljudi koji trebaju odvojivu tabletu.

Također pročitajte: Projekt Alloy: Intel najavljuje sljedeći set VR slušalica

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar