Glavni » general » Asus Chromebook Flip C302: Više nego jeftin netbook

Asus Chromebook Flip C302: Više nego jeftin netbook

general : Asus Chromebook Flip C302: Više nego jeftin netbook

Chomebooks danas postaju sve popularniji. To je zato što postaju mnogo više nego samo jeftini netbooks. Google smatra da ti uređaji mogu biti vaš računalni uređaj, tako da novi modeli imaju tendenciju da izgledaju bolje i imaju bolju kvalitetu. Nedavno je Asus objavio svoj Chromebook. Ovaj je uređaj poznat kao Chromebook Flip C302 i napravljen je za izravno natjecanje s Samsungovim Chromebook Pro računalom.

Chromebook Flip C302 nije prvi Flip uređaj tvrtke Asus. Međutim, ovaj je uređaj puno bolji, s većim zaslonom s pikselom, Intelovim procesorom i pristupom Trgovini Google Play za Android aplikacije. Zaslon osjetljiv na dodir mjeri 12, 5 inča s prikazom razlučivosti 1, 920 × 1, 080. Ima još nekih značajki zaslona koje su manje od onog Samsung Chromebook Pro, ali je dovoljno dobro za sve što bi trebao Chromebook.

Tipkovnica na Chromebooku Flip C302 veća je zahvaljujući većem zaslonu. to znači da su tipke lakše doći do sada, a oni su također pozadinsko osvijetljeni. Sveukupno, izvješća pokazuju da Chromebook Flip C302 nudi bolji doživljaj tipkanja od Samsung Chromebook Pro i originalnog Flip.

Jedna od negativnih stavki Chromebook Flipa je da radi više kao prijenosno računalo nego kao tablet. Aluminijsko tijelo, kombinirano s 12, 5-inčnim zaslonom, čini ga prilično teškim zaustaviti ispred vas. Bez obzira na svestranost zgloba od 360 stupnjeva, Chromebook Flip C302 tradicionalno je laptopa prvo i najvažnije.

Procesor na uređaju je Intel Core m3-6Y30, što je više nego dovoljno za radni tijek OS Chrome. Ovaj procesor, uz 4 GB RAM-a, pruža glatku izvedbu. Uređaj ima 64 GB prostora za pohranu, što je više nego što je dostupno Samsungovom Chromebook Pro računalu. No, tada je trajanje baterije prilično neustrašivo kao kod originalnog Flip-a, u prosjeku 7 sati i 47 minuta.

Također pročitajte: To je samo mobitel za vas, ali ulaganja i poslovi drugima

Kada je u pitanju softver, Chromebook Flip C302 radi jednako kao i bilo koji drugi Chromebook. Naravno, na Chromebooku možete mnogo toga učiniti. Na primjer, ne možete uređivati ​​videozapis na njemu. No, na Chromebook Flip C302 postoji puno stvari koje možete učiniti. Nadalje, uvijek možete otići u Trgovinu Google Play ako vam je potrebna određena aplikacija.

Sve u svemu, Asus Chromebook Flip C302 radi pravedan o svemu: bateriju, zaslonu, tipkovnici i rasponu izvedbe od dobrog do odličnog. Za nešto manje od 500 dolara dobit ćete istinski sjajni Chromebook.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar