Glavni » general » Armenija, Nigerija je vodila mobilni web rast 2008. godine

Armenija, Nigerija je vodila mobilni web rast 2008. godine

general : Armenija, Nigerija je vodila mobilni web rast 2008. godine

Operativna država mobilnog weba prikazuje statističke podatke o korištenju mobilnog weba od siječnja 2008. do siječnja 2009. - a najbrže rastuće mobilne web stranice su Armeniji (s preko 2800% rasta), a slijede Nigerija (s rastom od 1854%).

Prema izvješću, koje se temelji na upotrebi izuzetno popularnog Opera Mini preglednika za mobilne telefone, druge značajne zemlje uključuju: Egipat (1391%), Filipini (570%) i Kazahstan (419%).

Nigerija još uvijek nije u top 10 zemalja za upotrebu Opera Mini (rangiran od strane # jedinstvenih korisnika). Evo tog popisa:

1. Rusija
2. Indonezija
3. Ukrajina
4. Kina
5. Indija
6. Južna Afrika
7. Sjedinjene Države
8. Ujedinjeno Kraljevstvo
9. Poljska
10. Njemačka

No, prema trenutnoj stopi rasta koju Nigerija gura, ne bi trebalo dugo prije nego što se zemlja Zapadne Afrike pojavi na Top 10 listi - i vjerojatno se uspinje do vrha. Nigerija je trenutno broj 12 na popisu najboljih 35 zemalja (jedinstvenih korisnika).

S velikim komadom zemlje zemljopisne mase, sada pokrivene brzim rastom GSM mreža, pristup internetu dosegao mnoge do sada nedostupna mjesta po prvi put u Nigeriji.

A s više ljudi koji posjeduju i / ili imaju pristup mobilnim telefonima od računala, mobilni internet postavlja se kao sljedeća velika stvar u zemlji. Nigerija ima populaciju od preko 150 milijuna ljudi, od kojih većina još nema pristup internetu.

Cijelo izvješće dostupno je u: Opera: Izvješće o stanju mobilnog weba.

Preporučeno
Ostavite Komentar