Arginine Supreme от SAN

Чистият аргинин, произведен под името Arginine Supreme, от производителя на SAN се приема от спортисти заради помпащ ефект. Тя ви позволява да подобрите храненето и да ускорите растежа на мускулната тъкан, качеството на релефа и възстановяването след усилени тренировки. Спортната добавка е търсена главно сред културистите. Бодибилдърите обикновено приемат чист аргинин с други лекарства, вместо да бъдат изолирани.

съдържание

  • 1 Ефект от приема
  • 2 Състав
  • 3 Как да приемате Arginine Supreme
  • 4 отзива

Ефект от приема

Спортната добавка Arginine Supreme има огромен брой положителни ефекти върху тялото на спортиста. Приемът на аргинин допринася за:

  • засилено производство на азотен оксид, тоест създаване на изпомпващ ефект;
  • подобряване на кръвоснабдяването на мускулните влакна, което ускорява транспортирането на хранителни вещества до мускулната тъкан;
  • потискане на катаболните процеси и стимулиране на анаболизма;
  • ускоряват възстановяването и регенерацията на мускулната тъкан.

Приемът на аргинин позволява на спортистите значително да намалят риска от нараняване поради повишена еластичност на ставите.

структура

Спортната добавка съдържа изключително аминокиселината L-аргинин. Всяка капсула съдържа 800 mg. В състава на лекарството няма други примеси.

Как да приемате Arginine Supreme

Производителят препоръчва да приемате дневно от 1 до 3 капсули на ден. Пийте хапчето едновременно с яденето. За всяко хранене е най-добре да вземете 1 капсула. Максималната дневна доза е 4 хапчета. Най-препоръчително е да приемате добавката по време на активна мускулна печалба. Най-добре е да започнете с малки дози, а след това постепенно да доведете броя на капсулите до максимум. Пиенето на 3-4 капсули веднага не се препоръчва.

Спортисти с опит препоръчват да приемат добавката непосредствено преди тренировка или след приключване на физическата активност. Ако пиете капсула преди лягане, това ще стимулира производството на хормон на растежа. Аргининът често се пие заедно с други спортни добавки, тъй като това помага за подобряване на притока на кръв в мускулните тъкани, действайки като транспортна система. Аргининът често се приема заедно с креатин монохидрат.

Специалистите на производителя препоръчват да пиете добавката във връзка с Performance Creatine. Това допринася за още по-добро наддаване на тегло, повишена сила, развитие на анаеробна издръжливост. Добавката върви добре с комплекси преди тренировка или аминокиселинни комплекси. Неспазването на препоръчаните дозировки няма да доведе до странични ефекти, но свръхдозата няма да се абсорбира и няма да даде допълнителни ползи. Arginine Supreme е абсолютно безопасен за здравето и не причинява никакви странични ефекти.

Отзиви

Анализирайки спортни форуми и сайтове, може да забележите, че SAN аргининът е най-популярен сред спортистите поради идеалното съотношение качество и цена. Отзивите за добавката са предимно положителни. Спортистите са доволни от високата ефективност, безопасност, изразен ефект от изпомпването.

Бодибилдърите с опит препоръчват да пият L-аргинин във връзка с креатин, тъй като те засилват действието си взаимно. Приемът на тези добавки през периода на масова печалба се практикува дори от професионални спортисти. Плюсът е, че подобна комбинация не причинява никаква вреда на здравето, а тренировките я правят възможно най-ефикасна и ефикасна.